Uitzending
DWDD - 9-5-2011

9-5-2011

DWDD

3180 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 9 mei zijn: Ali B., Arie Boomsma, Halina Reijn, Giel Beelen, Jessica Villerius en Willeke M. Muziek is er van Ziggi Recado, maar ook DWDD recordings met Janne Schra en Frank Boeijen. Tafelheer is Jan Mulder.

Giel Beelen, Arie Boomsma, Halina Reijn en Jan Mulder
Op de redactie bereikte aan het einde van de dag het bericht dat DWDD de Zilveren Nipkowschijf heeft gewonnen. Een aantal van onze vaste gasten was zo enthousiast dat ze meteen naar de studio kwamen. Samen met: Giel Beelen, Arie Boomsma, Halina Reijn en Jan Mulder wordt het winnen van de Zilveren Nipkowschijf besproken.

Jessica Villerius
Moordvrouwen is een vierdelige portretreeks over Nederlandse vrouwen die een moord pleegden. Jessica Villerius maakte de documentaire: "Je hoort waarom de vrouwen niet anders konden. Maar onderaan de streep blijft het natuurlijk moord." In de eerste aflevering doet Willeke (51) haar schokkende verhaal. Wie is ze en hoe kwam ze tot haar daad? Beide vrouwen zijn te gast.

Janne Schra en Frank Boeijen
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Frank Boeijen en Janne Schra.

Ziggi Recado
Ziggi Recado, artiestennaam voor Ricardo Blijden, werd geboren op het Caribische eiland St. Eustatius. In 2001 kwam hij naar Nederland, waar hij de eigenaar van platenlabel ‘Rock ’N Vibes Entertainment' ontmoette. Via hem kreeg Ziggi een platencontract. In 2006 kwam het debuutalbum ‘So Much Reasons’ van Ziggi uit. Hij kregen hij en zijn band The Renaissance Band hiervoor verschillende awards....

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 9 mei door de VARA. Te gast waren Halina Reijn, Frank Boeijen, Jan Mulder, Arie Boomsma, Ali B., Giel Beelen, Janne Schra en Jessica Villerius. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie