Uitzending
DWDD - 13-5-2011

13-5-2011

DWDD

1740 x bekeken | 0 reacties
6
PowNed, een seizoen later
Voor PowNed zit het eerste seizoen er vanavond op. Volgens de omroep zelf zitten zij bovenop het nieuws, zijn ze hard, brutaal en kritisch met humor en hebben ze een sterke mening zonder binding met links of rechts. Verder zijn ze niet bang om de macht aan te pakken en zijn ze altijd bereid om heilige huisjes om te schoppen. Presentator Dominique Weesie en verslaggever Jojanneke van den Berge komen evalueren.

A Tribute to Tapestry
Het is 40 jaar geleden dat het album Tapestry van Carole King verscheen. Het album werd een mijlpaal in de muziekgeschiedenis, niet alleen vanwege alle hits, maar vooral omdat een vrouw alles bepaalde. Veel vrouwelijke singer-songwriters koesteren het album tot op de dag van vandaag. Leo Blokhuis nam het initiatief voor een tribute voor Tapestry. Donderdag 26 mei 2011 is de Tribute To Tapestry te zien in Paradiso te Amsterdam. Leo Blokhuis is te gast, samen met een aantal muzikanten die Carole King zullen eren.

VanVelzen
VanVelzen is de artiestennaam van Roel van Velzen, die lange tijd de huiszanger van DWDD geweest is. Gelukkig keert de artiest af en toe nog terug om op te treden.

De grote doorbraak van VanVelzen kwam met het nummer 'Baby Get Higher' in 2006, dat op het album 'Unwind' staat. Een andere hit van deze cd was 'Burn'. Zijn tweede album was 'Take Me In'. Roel van Velzen was in het eerste seizoen van...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 13 mei door de VARA. Te gast waren Leo Blokhuis, Marc-Marie Huijbregts, Dominique Weesie en Roel van Velzen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie