Uitzending
DWDD - 3-5-2011

3-5-2011

DWDD

2261 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de 40 minuten uitzending van vandaag: Twan Huys, Jack de Vries, Piet de Visser. Muziek is er van Mathilde Santing en Krystl in DWDD recordings, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht en tafeldame is Claudia de Breij.

Twan Huys en Jack de Vries
Een dag na de dood van Osama Bin Laden praten we verder met Twan Huys en Jack de Vries. Vandaag bespreken we dé foto die naar buiten is gebracht, waarop de 'The Situation Room' van het Witte Huis te zien is. Obama, Clinton en Biden hebben 'de operatie Geronimo' hier live gevolgd.

Piet de Visser
Vanavond staat de halve finale op het programma van de Champions League. Real Madrid speelt de return wedstrijd tegen FC Barcelona. De vorige wedstrijd tussen de twee grote Spaanse clubs eindigde met 2-0 winst voor FC Barcelona. De beste speler in dit duel was Lionel Messi, die beide treffers maakte. Voetbalscout Piet de Visser is te gast om te praten over de beste speler van dit moment: Lionel Messi.

Mathilde Santing en Krystl
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Mathilde Santing en Krystl.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretière, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poëzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 3 mei door de VARA. Te gast waren Mathilde Santing, Claudia de Breij, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Jack de Vries, Twan Huys en Piet de Visser. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie