Uitzending
DWDD - 10-5-2011

10-5-2011

DWDD

2485 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast in de uitzending van dinsdag 10 mei zijn: Paul van Zuijlen, Jan Vertonghen. Muziek is er van Nick & Simon, maar ook van Pete Philly en tafeldame is Yvon Jaspers.

Paul van Zuijlen
Gisteren presenteerde Dallas Wiens, de eerste man in de Verenigde Staten die een volledige gezichtstransplantatie heeft ondergaan, tijdens een persconferentie in Boston voor het eerst zijn nieuwe gezicht. De 25-jarige Wiens liep in november 2008 brandwonden op toen zijn hoofd tijdens schilderwerkzaamheden een hoogspanningskabel raakte. De brandwonden vaagden zijn gezichtstrekken volledig weg. Te gast zijn plastisch chirurg Paul van Zuijlen en Marjorie Holtus-Knol (zelf slachtoffer van een brand en medewerker van de Brandwonden Stichting).

Jan Vertonghen
De Belgische voetballer Jan Vertonghen is momenteel aanvoerder van Ajax. Aankomende zondag 15 mei wordt de beslissende eredivisie voetbalwedstrijd gespeeld tussen Ajax en Twente. Twente heeft zondag genoeg aan een punt, Ajax moet winnen. Veel buitenlandse clubs hebben interesse getoond voor Jan Vertonghen. Zal hij volgend seizoen nog wel voor de Nederlandse eredivisie uitkomen?

Nick & Simon
Morgen is bij de TROS de eerste aflevering te zien van de zesdelige reallife-serie 'Nick & Simon: The American Dream'. Voor deze serie reizen de mannen in acht dagen van Memphis naar New Orleans. Van hieruit reizen ze door naar Nashville. In Nashville maken ze kennis met de muziekstromingen in de drie steden. Het duo is benieuwd hoe hun muziek valt bij de Amerikanen.

Pete Philly
Pete Philly - aka Pieter Monzón - kreeg bekendheid door zijn samenwerking met Perquisite. Sinds anderhalf jaar timmert hij solo aan de weg. De afgelopen maanden was Philly druk met 'Het Open Loops project' (zie de site). Elke week zet hij op zijn website een nieuw nummer. Veertien weken lang kun je veertien nummers gratis beluisteren. En op 21 mei treedt hij op in de Melkweg.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer Zoekt Vrouw'. Dit programma is ook in het seizoen van 2010/2011 (startte op 12 december 2010) weer een daverend succes met kijkcijfers boven de vijf miljoen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 10 mei door de VARA. Te gast waren Yvon Jaspers, Pete Philly, Nick & Simon en Jan Vertonghen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie