Uitzending
DWDD - 8-2-2011

8-2-2011

DWDD

2511 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van dinsdag 8 februari: Margriet van der Linden, Jort Kelder, Peter Vandermeersch, Dany Lademacher, Koos van Dijk, Monica Tjen A Kwoei, Floor van Zutphen, Dolf Jansen, Hind, Aad Ouborg. Muziek is er van Hunting The Robot en tafeldame is Claudia de Breij.

Jort Kelder, Peter Vandermeersch en Margriet van der Linden
The Huffington Post is onlangs gekocht door het AOL concern. HuffPost, zoals de internetkrant ook wel wordt genoemd is opgericht door Arianna Huffinton en Kenneth Lerer. De krant is Amerikaans progressief liberaal en verschijnt dagelijks online om het laatste nieuws te melden. We praten over de overname en het verschijnsel Huffington Post met Peter Vandermeersch, Margriet van der Linden en Jort Kelder.

Dany Lademacher, Dolf Jansen, Bombitas en Koos van Dijk
De VPRO gaat de serie ‘Classic Albums’ uitzenden, naar voorbeeld van de BBC. Het enige echte Nederlandse Classic Album is Shpritsz (1978) van Herman Brood & His Wild Romance. Hiervan werd een uitzending gemaakt. Op 26 maart wordt deze uitgezonden. Wij nemen vast een voorschot met: Koos van Dijk (oud-manager Herman Brood), Dany Lademacher (gitarist 'His Wild Romance'), Floor van Zutphen en Tjen A Kwoei (oud-bombita's) en fan Dolf Jansen, die de plaat op zijn 15de kocht.

Hind en Aad Ouborg.
Op de eerste dag van de hernieuwde rechtszaak tegen Geert Wilders sprak hij de rechtbank toe. In de speech stelde hij dat de islam vrijheid in de weg staat. Daarom kent de islamitische wereld volgens Wilders geen Mozart, Reve of Bill Gates. Aan tafel vanavond een aantal gasten die het hier grondig mee oneens zijn: Hind en Aad Ouborg.

Hunting The Robot
Deze indie-rockband bestaat uit vier jongens: Elvin, Gijs, Tom en Loyd. Zij hebben een gemiddelde leeftijd van zestien jaar! De band ontstond in 2009 en heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de 'Popsport 2008-2009' en de 'High School Music Competition 2010'. Daarnaast speelden de jongens samen met bands als Infadels en Go Back To The Zoo.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretier, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

In deze uitzending van DWDD waren Aad Ouborg, Claudia de Breij, Dany Lademacher, Dolf Jansen, Jort Kelder, Koos van Dijk, Margriet van der Linden en Hind Laroussi te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 8 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!