Uitzending
DWDD - 15-2-2011

15-2-2011

DWDD

2191 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van dinsdag 15 februari zijn: Felix Rottenberg, Maurice de Hond, Sophie Hilbrand, Dennis Storm, Nicolette Kluijver. Muziek is er van Tjeerd Bomhof en Jaqueline Govaert in DWDD Recordings, maar ook van Eins, Zwei Orchestra. Tafelheer is Arie Boomsma.

Maurice de Hond en Felix Rottenberg
Naar aanloop van de Povinciale Statenverkiezingen op 2 maart heeft Maurice de Hond gepeild wat de uitkomst zou zijn als we vandaag naar de stembus hadden moeten gaan. Felix Rottenberg geeft ook zijn visie. Tevens bespreken we wat de consequenties zouden zijn voor de politieke partijen. Het hoogste gezag in de provincies ligt bij de Provinciale Staten. Een bijzondere bevoegdheid van de Provinciale Staten is het kiezen van de leden van de Eerste Kamer. Deze verkiezingen vinden plaats op 23 mei 2011.

Sophie Hilbrand, Nicolette Kluijver en Dennis Storm
De eerste uitzending van het televisieprogramma 'Try before you die' van BNN was te zien op 19 september 2005. In deze aflevering ging Katja Schuurman onder andere zwemmen met haaien. Het programma stopt in zijn huidige vorm. We praten met Sophie Hilbrand (voormalig presentatrice), met Nicolette Kluijver en met Dennis Storm over hun meest gedenkwaardige momenten in het programma.

DWDD recordings,Dazzled Kid en Jacqueline Govaert
In DWDD recordings spelen Nederlandse en of Vlaamse muzikanten een voor hun belangrijk nummer.

Eins, Zwei Orchestra
Eins, Zwei Orchestra is een kleurrijke popband, die volgens henzelf gekenmerkt wordt door a-symmetrie, eindeloze lijnen en spiralen, die samenkomen in een muur van geluid. De band is een project van Stefan van Maurik en zijn vrouw Lydia en is geďnspireerd door de Oostenrijkse architect/kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

Arie Boomsma
Boomsma komt uit een christelijk milieu en maakte carričre als basketballer. Een knieblessure gooide roet in het eten, waarna hij zich ging richten op tv en radio.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 15 februari door de VARA. Te gast waren Jacqueline Govaert, Felix Rottenberg, Dennis Storm, Maurice de Hond, Arie Boomsma, Sophie Hilbrand en Nicolette Kluijver. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!