Uitzending
DWDD - 11-2-2011

11-2-2011

DWDD

2399 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 11 februari zijn: Jan Eikelboom, Hans Aarsman, Peter van Straaten, Yes-R, Bob Zimmerman, Hafid Bouazza, Frans Fiselier, Nederlands Kamerkoor. Muziek is er ook van Milkbar en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Jan Eikelboom en Rudy Bouma
Vandaag is president Mohammed Hosni (Said) Mubarak dan toch opgestapt. De menigte op het Tahrirplein in Caïro viert feest en het hele land is in rep en roer. We praten erover met journalist/verslaggever van Nieuwsuur Jan Eikelboom die in de uitzending zal Skypen met collega journalist Rudy Bouma, die wél in Egypte is.

Peter van Straaten, Hans Aarsman en Yes-R.
Vandaag is president Mohammed Hosni (Said) Mubarak dan toch opgestapt. De menigte op het Tahrirplein in Caïro viert feest en het hele land is in rep en roer. We praten erover met tekenaar Peter van Straaten, fotograaf Hans Aarsman en rapper Yes-R.

Bob Zimmerman en Hafid Bouazza
Gisteravond was er een apotheose in het land vanwege de toespraak van president Mubarak. Zou hij nu wel, of niet aftreden? De deceptie was groot toen hij bleek aan te blijven. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Mubarak trad af! Hét moment voor een '1-minuut actuele opera' in DWDD over Egypte. We vroegen componist Bob Zimmerman om er één te schrijven. Het libretto is van de hand van Hafid Bouazza. De rol van Mubarak wordt gespeeld door Frans Fiselier en de menigte wordt vertolkt door zangers uit het Nederlands Kamerkoor.

Milkbar
Halverwege 2009 werd Milkbar geboren. Bijeengeschraapt via obscene contactadvertenties werd er een band samengesteld rondom de oorspronkelijk Ierse zanger Chris Murphy. De overige bandleden zijn: Derek de Beurs, Ralph de Beurs, Kim Berkhout en Antonio Consilvio. De sound van de band is on-Nederlands. Ze namen al twee singles op: 'What a waste' en 'Accident'. Het logo van de band is een vrouw met...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 11 februari door de VARA. Te gast waren Peter van Straaten, Jan Eikelboom, Rudy Bouma, Marc-Marie Huijbregts, Yesser Roshdi, Hafid Bouazza en Hans Aarsman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!