Uitzending
DWDD - 10-2-2011

10-2-2011

DWDD

3192 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van donderdag zijn: Gerd Leers, Twan Huys, Alain Caron, Ron Blaauw, Jan Kooijman, Theo Hiddema en Rinus Ferdinandusse. Muziek is er van Marike Jager, tafelheer is Giel Beelen.

Gerd Leers
Gerd Leers is minister voor Immigratie en Asiel. Hij wil strengere internationale regels voor gezinshereniging. Hij besprak zijn plannen tijdens een bezoek aan Parijs met zijn Franse collega.
Het CBS maakte gister tevens bekend dat het aantal immigranten dat vorig jaar naar Nederland kwam, opnieuw op een record is uitgekomen. Leers heeft in het verleden felle kritiek geleverd op de uitspraken en anti-islamitische politieke ideen van Wilders. Is zijn strengere asielbeleid te wijten aan de gedoogsteun die de PVV geeft aan dit kabinet?

Twan Huys, Ron Blaauw en Alain Caron
In het tv-programma NTR College Tour (voorheen Nova College Tour) trekt presentator Twan Huys langs de Nederlandse universiteiten om daar bekende mensen uit de politiek, media, cultuur of wetenschap te interviewen. Tijdens het interview kan het publiek zich in het gesprek mengen. In de afgelopen seizoenen kwamen o.a. Doutzen Kroes, Harry Mulisch, Jan Peter Balkenende en Louis van Gaal aan bod. Voor de aankomende serie werd onder meer de Franse superkok Alain Ducasse gestrikt. Hij bestiert momenteel meerdere sterrenrestaurants.
Aan tafel vanavond Twan Huys en de Nederlandse topkoks Alain Caron en Ron Blaauw, die beiden zeer groot fan van Ducasse zijn.

Jan Kooijman, Theo Hiddema en Rinus Ferdinandusse
Het 'L.A. Times Magazine' heeft een lijst met de 50 mooiste filmactrices opgesteld. Op plaats 1 staat momenteel Isabelle Adjani. We bespreken de lijst met onder anderen Jan Kooijman, Theo Hiddema en Rinus Ferdinandusse.

Marike Jager
Marike Jager is singer/songwriter. Ze won onder meer de Grote Prijs van Nederland, de Sky Radio talentenjacht en werd genomineerd voor twee Edisons. Ze bracht de albums 'Celia Trigger' en 'The Beauty Around' uit. Op 7 mei 2010 verscheen 'The Magic Live Box'-dvd, een registratie van haar theatershow in de schouwburg van Nijmegen.

Giel Beelen
Giel Beelen is n van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD, waar hij bovendien altijd wat van de nieuwste muziek laat horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteert.

In deze uitzending van DWDD waren Gerd Leers, Giel Beelen, Jan Kooijman, Marike Jager, Rinus Ferdinandusse, Theo Hiddema en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 10 februari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee