Uitzending
DWDD - 14-2-2011

14-2-2011

DWDD

3097 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast in de uitzending van maandag 14 januari zijn: Jan Boone, Antoine Bodar, Cynthia, Mirjam, Iris, Yvon Jaspers, Hadewych Minis, Annemarie Jorritsma, Giovanca en Marte Röling. Muziek is er van Novack en tafelheer is Jan Mulder.

Yvon Jaspers
We praten na met de drie vrouwen die vorig jaar in Boer Zoekt Vrouw net voor de eindstreep naar huis werden gestuurd door hun boer. Hoe zal het nu zijn met: Cynthia (43), die afviel bij boer Wim, Iris (36), die afviel bij boer Wietse en Mirjam (42), die afviel bij boer Jos. Ook Yvon Jaspers is er?

Giovanca, Marte Röling en Annemarie Jorritsma

Vorige week verkoos de LA Times de 50 mooiste filmvrouwen aller tijden. Naar aanleiding hiervan kwamen: Robert Vuijstje, Rinus Fernandusse, Theo Hiddema en Jan Kooijman hun keuze toelichten. Nu zijn we natuurlijk ook erg benieuwd wat de uitkomst zal zijn, als we de boel omdraaien. Welke filmmannen kunnen Giovanca, Marte Röling en Annemarie Jorritsma het meest bekoren?

Jan Boone en Antoine Bodar
Kardinaal Simonis sprak zich zondagavond 13 februari 2011 in het tv-programma Brandpunt uit over een ontuchtverhaal, dat vorige week onthuld werd door NRC, de Wereldomroep en Nieuwsuur. Simonis blijft bij zijn eerdere conclusie dat hij en de kerk alle ontuchtzaken met de meeste precisie en zorgvuldigheid hebben behandeld. Kardinaal Simonis heeft in de jaren negentig pastoor Ron een parochie toegewezen, hoewel hij wist dat Ron pedoseksueel was. Dit weekend gaf hij aan dat hij de zaak in retrospectief wel anders zou hebben beoordeeld. Te gast is advocaat Jan Boone. Hij is furieus en overweegt opnieuw aangifte tegen de kerk te doen. Hij bestempelt de kerk als een criminele organisatie. Ook te gast is Antoine Bodar.

Novack
Twee leden uit de band Vladimir startten een nieuwe formatie, Novack is de naam. Wubbo Siegers and Sander van der Linden namen het initiatief. In 2010 kwam hun debuutalbum uit. Zelf omschrijven ze hun muziek als indie. Ze zijn beïnvloed door Elbow, The Notwist and Death Cab For Cutie. Uiteindelijk is Novack uitgebreid, ze zijn nu met zijn zessen.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 14 februari door de VARA. Te gast waren Annemarie Jorritsma, Antoine Bodar, Giovanca Desire Ostiana, Hadewych Minis, Jan Mulder, Marte Röling en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!