Uitzending
DWDD - 4-2-2011

4-2-2011

DWDD

2175 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van vrijdag 4 februari zijn: Han Peekel, Koos Postema, Nicolette Kluijver, Midas Dekkers, Hans Dorrestijn, Jelle Brandt Corstius, Milko Steijvers en Annemieke Schollaardt. Muziek is er van Steffen Morrison en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Koos Postema
De Nederlandse publieke televisie viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. De Nederlandse Publieke Omroep laat kijkers daarom een canon samenstellen van de 60 meest bepalende tv-programma's van de afgelopen 60 jaar. Op de internetsite tvcanon.nl kun je in twaalf categorieen je favoriet kiezen. Om de twee weken kan er worden gestemd in een nieuwe categorie, de talkshows komen als eerste aan de beurt.

Midas Dekkers en Hans Dorrestijn
Het programma ‘Vroege Vogels’ organiseert ‘De Rotbeesten Top 50’. Via de website mogen luisteraars en kijkers stemmen op het dier waar ze de grootste hekel aan hebben. De lijst varieert van muggen en ratten tot…honden. Midas Dekkers en Hans Dorrestijn zijn zulke hondenhaters. Voor hen staat de hond op 1!

Jelle Brandt Corstius, Milko Steijvers en Annemieke Schollaardt
In het derde gesprek aan tafel nemen we de afgelopen week door. Jelle Brandt Corstius is fan van het eerste uur van 'Beavis and Butt-Head'. De cartoon over twee hersenloze pubers die de hele dag videoclips keken, komt terug op tv! Deze zomer plant de zender MTV nieuwe afleveringen van de serie die van 1993 tot 1998 zeer succesvol was. Milko Steijvers, mede-directeur en clown van het beroemde Circus Renz, is een klein mens. Hij verbaast zich over de ophef die ontstond n.a.v. de aankondiging van een nieuw programma op RTL7: 'Midget Fight', waarin ' lilliputters' met elkaar vechten. 3FM dj Annemieke Schollaardt over het uit elkaar gaan van de 'White Stripes'. De rockband van de zogenaamde broer en zus Jack en Meg White, was een zeer belangrijke factor in de popmuziek van de eind jaren negentig.

Steffen Morrison
De soulvolle muziek van singer/songwriter Steffen Morrison wordt sterk bepaald door zijn unieke en rauwe stemgeluid, dat associaties oproept met Seal en John Legend. Hij stond in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en brengt volgende week vrijdag zijn langverwachte debuutalbum 'Revealed' uit. Daarop staat het nummer ‘Shake it’ dat door Reebok gebruikt werd in een wereldwijde...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 4 februari door de VARA. Te gast waren Koos Postema, Hans Dorrestijn, Midas Dekkers, Marc-Marie Huijbregts, Jelle Brandt Corstius, Nicolette Kluijver, Han Peekel, Annemieke Schollaardt en Milko Steijvers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!