Uitzending
DWDD - 3-2-2011

3-2-2011

DWDD

1898 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van donderdag 3 februari zijn: Thomas Bruning, Aad van den Heuvel, Jef Rademakers, Paul van Vliet, Erik van Muiswinkel. Muziek is er van het Metropole Orkest vs Basement Jaxx en tafelheer is Jort Kelder.

Aad van den Heuvel en Thomas Bruning
Vandaag werd bekend dat de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) journalisten afraadt om naar Egypte af te reizen. Het schijnt dat er knokploegen actief zijn, die het specifiek gemunt hebben op journalisten. Journalisten ter plaatse geven aan dit advies belachelijk te vinden. We praten erover met Thomas Bruning van de NVJ en Aad van den Heuvel, die zelf jarenlang als verslaggever werkte in oorlogsgebied.

Jef Rademakers
Jef Rademakers was 17 september 2010 te gast in DWDD om te vertellen dat zijn kunstcollectie tentoongesteld zou worden in de Hermitage in Sint Petersburg te Rusland. Aanstaande zondag is de laatste dag voor de tentoonstelling. Er is een boek over de collectie in de maak, de tentoonstelling zal nog op vier plekken op de wereld te zien zijn en ondertussen wordt Rademakers veel gebeld om zijn visie op romantische kunstwerken te komen geven.

Paul van Vliet en Erik van Muiswinkel
De nieuwbouw van theater de Harmonie in Leeuwarden viert haar 15-jarig bestaan met de speciale voorstelling 'Robin Hood', uitgevoerd door een gelegenheidsformatie met onder anderen: Peter Heerschop, Viggo Waas, Paul van Vliet, Erik van Muiswinkel, Wende Snijders, Ali B. en Kasper van Kooten. Paul van Vliet en Erik van Muiswinkel zijn te gast om hierover te praten.

Metropole Orkest vs. Basement Jaxx
Het Metropole Orkest houdt van on-alledaagse combinaties. Ze traden op met onder meer Trijntje Oosterhuis, rapper Brainpower en nu Basement Jaxx. Na enkele studiosessies eerder dit seizoen volgt op vrijdag 4 februari a.s. in Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven een groots optreden. Oude hits van Basement Jaxx worden afgewisseld met nieuw materiaal, met vele gastzangers en zangeressen.

Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek, en heeft een zwak voor dieren en dictators. Jort studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 3 februari door de VARA. Te gast waren Aad van den Heuvel, Erik van Muiswinkel, Jef Rademakers, Jort Kelder, Paul van Vliet en Thomas Bruning. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!