Uitzending
DWDD - 7-12-2016

7-12-2016

DWDD

655 x bekeken | 0 reacties
6
Daan Weddepohl, Jitse Groen, Constance Scholten en Boris Veldhuijzen van Zanten
Elk jaar in december deelt Bill Gates op zijn blog een lijst met zijn favoriete boeken. De oprichter van Microsoft vindt nog altijd tijd om zo’n vijftig boeken per jaar te lezen. Gates geeft zijn op zijn lijst vijf must reads van 2016. Wij vroegen aan vier Nederlandse CEO’s welke boeken wij met de feestdagen moeten lezen. Aan tafel: Daan Weddepohl (Peerby), Jitse Groen (Takeaway.com), Constance Scholten (Camarilla) en Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web).

Jeroen Krabbé
Vanaf 26 januari volgt acteur en schilder Jeroen Krabbe in een achtdelige tv-serie de levenswandel van Pablo Picasso. Krabbé vertelt over zijn fascinatie voor de verwevenheid tussen Picasso’s kunst en zijn persoonlijke leven. Deze serie is een vervolg op ‘Krabbé zoekt Van Gogh’. Aan tafel: Jeroen Krabbé.

Dotan
Na zijn ‘7 Layers Sessions’-avonden en het uitverkochte 7 Layers Festival afgelopen september, staat Dotan komende januari met een 7 Layers Stage op Noorderslag en is er volgend jaar weer een tweedaags 7 Layers Festival in Amsterdam. De avonden en het festival, waarbij Dotan onbekend buitenlands talent een podium biedt, is een succes! Vanavond neemt Dotan drie artiesten mee die ook op het festival staan: Dean Lewis, Mahalia en Luke Sital-Singh.

Muziek: The Jerry Hormone Ego Trip
Eerder stonden ze al op Eurosonic Noorderslag en twee weken geleden brachten ze hun debuutalbum ‘Stout! Stout! Stout!’ uit. Het album bevat liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout zijn. Vanavond treedt de band The Jerry Hormone Ego Trip op bij DWDD!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Arjen Lubach
Arjen Lubach is vanavond de tafelheer van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Arjen Lubach, Boris Veldhuijzen van Zanten, Jeroen Krabbé en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 7 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie