Uitzending
DWDD - 6-12-2016

6-12-2016

DWDD

474 x bekeken | 0 reacties
4
Mart Smeets
Mart Smeets sloot zijn 44-jarige carrière als sportverslaggever vorig jaar in Rio af, het einde van een tijdperk. En natuurlijk kon een uitgebreide terugblik niet uitblijven. Het boek ‘Nostalgie’ is Smeets’ persoonlijke verslag van de meest memorabele sportmomenten van the grand old man van de Nederlandse sportjournalistiek. Aan tafel een kleine voorbespreking.

Eva Cleven en Fernando Halman
Bij de 59e editie van de Grammy Awards nemen Adele en Beyoncé het dit jaar in meerdere categorieën tegen elkaar op. Zo zijn de twee sterren beiden genomineerd voor ‘Album Of The Year’, ‘Record Of The Year’ en 'Best Pop Solo Performance'. Maar wie is het nu het beste? Aan tafel: Eva Cleven en Fernando Halman.

Joris Bijdendijk en Joël Broekaert
Voor de tweede keer schuiven culinair journalist Joël Broekaert en chefkok in het Rijksmuseum Joris Bijdendijk aan. Zij vragen zich af waarom er in ons land een hoop voedsel wordt gezien als waardeloos restproduct, terwijl je er ook heerlijke gerechten mee kan maken. Aan tafel!

Halina Reijn
Halina is de sidekick van Matthijs.

Muziek: Ali B en Glen Faria
Ali B heeft na 10 jaar weer een nieuw album uitgebracht. Het album heet ‘Een Klein Beetje Geluk’. De plaat bevat bijdrages van onder andere Josylvio, Glen Faria, Jandro, Idaly en Boef. Vanavond treedt Ali B op samen met Glen Faria!

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 6 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie