Uitzending
DWDD - 14-12-2016

14-12-2016

DWDD

518 x bekeken | 0 reacties
7
Beatrice de Graaf en Twan Huys
Gisteravond publiceerde The New York Times een reconstructie over de rol van Russische hackers bij de Amerikaanse verkiezingen. Verschillende overheidsdiensten hebben steken laten vallen toen ontdekt werd dat er werd ingebroken in computers van de Democraten. Zo kwamen via Russische hackersgroepen mails van de Democratische partij bij WikiLeaks terecht die ze publiceerde. Is dit een nieuwe manier van oorlog voeren? Aan tafel Twan Huys en hoogleraar Internationale Betrekkingen Beatrice de Graaf.

Trijntje Oosterhuis
In 2010 bracht Trijntje Oosterhuis al het kerstalbum ‘This is The Season’ uit. Maar dit jaar gaat er een lang gekoesterde wens van haar in vervulling. Trijntje vindt het geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. De komende tijd zingt ze dan ook in theaters en kerken haar favoriete kerstnummers in de show ‘A Christmas Evening With Trijntje’. Trijntje is tot 30 december te horen tijdens haar tournee, maar vanavond haalt ze alvast de kerstsfeer naar DWDD!

Muziek: Jo Goes Hunting
Jo Goes Hunting is een multi-instrumentalist uit Rotterdam, waar hij cum laude afstudeerde aan het Conservatorium. Zijn allereerste single ‘Act of Leaving’ werd internationaal snel opgepikt. De single werd het meest beluisterd in Manhattan, Londen, Los Angeles, Brooklyn en San Francisco. Eind februari komt het debuutablum van Jo Goes Hunting uit, maar vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Erben Wennemars
Erben is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Erben Wennemars, Nico Dijkshoorn, Trijntje Oosterhuis en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 14 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie