Uitzending
DWDD - 29-11-2016

29-11-2016

DWDD

901 x bekeken | 0 reacties
6
Tom Egbers
In Colombia is een Braziliaans vliegtuig neergestort met 81 mensen aan boord. Er zaten ook 22 spelers van het Braziliaanse voetbalteam Chapecoense in het toestel, een kleine, maar zeer verdienstelijke club uit de stad Chapeco. Zes mensen overleefden de ramp, onder wie enkele spelers van de club. We bespreken de tragedie met Tom Egbers.

Jan Groenendijk en Roel Boomstra
Dammen is hip! Ja echt, want het toonaangevende platenlabel TopNotch omarmt de denksport. Zij zijn mede-sponsor van het WK dammen, aanstaand weekend in Groningen. De twee topspelers Jan Groenendijk en Roel Boomstra zullen daar om de titel 'battelen'.

Manda Heddema, Brecht Russchen, Lenneke de Ruijter en Arno Koek
Vanavond weer ‘Boek van de Maand’! Ons Boekenpanel, bestaande uit Manda Heddema, Brecht Russchen, Lenneke de Ruijter en Arno Koek, kiest het eigen favoriete boek in de uitzending en presenteert gezamenlijk één ultiem ‘Boek van de Maand’.

Özcan Akyol
Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Muziek: Bart Wirtz
Hij sleepte al verschillende jazzprijzen in de wacht, waaronder de Edison Jazzism Publieksprijs in 2012. Zijn vierde album ‘Beneath the Surface’ is op 7 oktober uitgebracht en is een combinatie tussen jazz en dance. Vanavond treedt saxofonist Bart Wirtz bij ons op!

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 29 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!