Uitzending
DWDD - 4-12-2009

4-12-2009

DWDD

2347 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van vrijdag 4 december zijn: Invloedrijkste Nederlander 2009, Paul Witteman, Fons van Westerloo, Jan Mulder, Dirk-Jan Huntelaar en Prem Radhakishun. Muziek wordt verzorgd door Triggerfinger en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Invloedrijkste Nederlander 2009
Ieder jaar stelt de Volkskrant de top 200 Invloedrijkste Nederlanders samen. Wie zou er dit jaar op nummer 1 staan? In de uitzending van vrijdag 4 december 2009 is deze persoon te gast in DWDD.

Paul Witteman
In de uitzending van vrijdag 4 december 2009 is Paul Witteman samen met Fons van Westerloo te gast. Radio 4 heeft de maand december uitgeroepen tot 'Maand van de Opera'. Paul Witteman is - ondanks zijn voorliefde voor klassieke muziek - geen voorstander van opera. Hij gaat met liefhebber Fons van Westerloo de discussie aan.

Fons van Westerloo
Fons van Westerloo gaat in de uitzending van vrijdag 4 december - naar aanleiding van de 'Maand van de Opera' - in discussie met Paul Witteman. Fons van Westerloo is een groot liefhebber van opera. Hoe zal hij Paul Witteman overtuigen van zijn mening? Fons van Westerloo wordt gezien als één van de meest invloedrijke personen in de mediawereld. Hij startte in 1995 een nieuwe commerciele...

WK Voetbal 2010
Het WK Voetbal komt er weer aan! Van 11 juni 2010 t/m 11 juli 2010 zal er in Zuid-Afrika weer gestreden worden om de wereldtitel. Wat vinden Jan Mulder, Dirk-Jan Huntelaar

Triggerfinger
Triggerfinger is in de uitzending van vrijdag 4 december 2009 te gast om officieel voor het eerst op de Nederlandse televisie op te treden. Ruben Block, Paul van Bruystegem en Mario Goossens wonnen eind 2008 de Red Bull Soundclash met een cover van het nummer 'Mercy' van Duffy. Triggerfinger...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is met zijn spontane, onnavolgbare humor een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 4 december door de VARA. Te gast waren Fons van Westerloo, Jan Mulder, Marc-Marie Huijbregts, Paul Witteman, Prem Radhakishun en Ruben Block. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie