Uitzending
DWDD - 27-11-2009

27-11-2009

DWDD

1711 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de media-uitzending van vrijdag 27 november zijn: Felix Rottenberg, Jack Spijkerman en Reinout Oerlemans. Muziek is er van huisband Rigby en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Reinout Oerlemans
De film 'Komt Een Vrouw Bij De Dokter' is vanaf deze week te zien in de Nederlandse bioscopen. In de (media)uitzending van vrijdag 27 november is regisseur Reinout Oerlemans te gast om zijn stem te laten horen in de verhitte discussie die rondom zijn regiedebuut is losgebarsten.

Jack Spijkerman
Het RTL 4-programma 'Wat vindt Nederland?' heeft een succesvol eerste seizoen achter de rug. Met gemiddeld een miljoen kijkers per uitzending heeft presentator Jack Spijkerman niets te klagen. In de (media)uitzending van vrijdag 27 november is hij te gast om de plannen voor het tweede seizoen door te nemen.

Felix Rottenberg
Felix Rottenberg is o.a. ex-voorzitter van de Partij van de Arbeid. In DWDD is hij een graag geziene gast over diverse, vaak politiek getinte onderwerpen. Rottenberg werd in 1970 voorzitter van de Jonge Socialisten, waarna hij in het landelijke partijbestuur van de PvdA terecht kwam. Daarnaast was hij directeur van het politiek-cultureel centrum 'De Balie' in Amsterdam en van het IFFR, het...

Rigby
In de media-uitzending van vrijdag 27 november verzorgt Rigby de muziek. Rigby is voor het seizoen 2009-2010 de huisband van DWDD. Eind 2008 brachten ze hun eerste single ‘Pass You By’ uit. Hun tweede single ‘Parade’ volgde begin 2009. Bovendien stonden ze al in het...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is met zijn spontane, onnavolgbare humor een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 27 november door de VARA. Te gast waren Felix Rottenberg, Jack Spijkerman, Marc-Marie Huijbregts en Reinout Oerlemans. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie