Uitzending
DWDD - 30-11-2009

30-11-2009

DWDD

3617 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van maandag 30 november 2009 zijn: Harry Veenendaal, Jort Kelder, Carice van Houten en de vijf boeren met hun vrouwen uit 'Boer zoekt vrouw'. Tafeldame is Yvon Jaspers.

Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek, en heeft een zwak voor dieren en dictators.
Jort studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders. Na de 'verkoop om de centen' van zijn blad vertrok Kelder per 1 april 2007. Vanaf dat moment werpt hij zich op zijn eigen mediabedrijf en zijn tv-carrière.

Op tv presenteerde hij ondermeer bij Net5 (Kelder & Co), AT5 (Duivels!), Talpa (NSE) en de KRO. Bij die laatste omroep brak hij door met ´Dragons' Den´en met 'Bij ons in de PC'. Via zijn bv Mediamaatjes is hij oprichter van 925, een website 'voor de betere kantoorknuppel'.

Harry Veenendaal
Morgen is het alweer 5 jaar geleden dat de prins der Nederlanden Bernhard van Lippe Biesterveld overleed....In het boek ‘ Hoog spel aan het hof van Zijne Koninklijke Hoogheid’ onthullen Jort Kelder en Harry Veenendaal de dagboeken van Gerrie van Maasdijk. Deze algemeen secretaris der hofhouding en goede vriend van Bernhard beschrijft in de jaren 40 en 50 vd vorige eeuw in zijn notities een prins die zich inlaat met wapenhandel, meerder vrouwen erop na houdt en door een staatsgreep onderkoning wilde worden van Indonesië.

Carice van Houten
De film maakt vele tongen los. Carice van Houten komt vanavond praten over 'Komt een vrouw bij de dokter'. Hoe was het om voor het eerst te werken met de onervaren regisseur Reinout Oerlemans, die van tevoren niet eens wist wat een close-up was?
Carice van Houten is één van Nederlands bekendste film- en toneelactrices van dit moment. Ze maakte in 1997 haar filmdebuut met 'Drie Ronden', en speelde vervolgens in talloze films, waaronder 'Suzy Q.', 'Minoes' en 'Ik Omhels Je met Duizend Armen'.
In 2006 brak ze ook door in het buitenland, na haar rol in 'Zwartboek' van Paul Verhoeven. Ze speelde achtereenvolgens in films met Tom Cruise ('Valkyrie'), Leonardo DiCaprio ('Body of Lies', waar ze de eindmontage overigens niet overleefde) en Jude Law ('Repossession Mambo').

Boer zoekt vrouw
Hans en Audrey, Wim en Astrid, Peter en Hanneke, Wietse en Neeltje en Jos en Dycke! Vanavond komen de prille paren aan tafel bij DWDD. Gisteren was de laatste uitzending van het goedbekeken tv-programma Boer zoekt vrouw, waarin bekend werd dat alle stellen nog bij elkaar zijn. Hoe is het nu met ze? Zijn er nog sappige nieuwtjes, of spannende mededelingen?

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma startte vanaf 13 september 2009 weer.

In het verleden presenteerde ze 'Het Klokhuis' en 'Wonderen Bestaan', maar van huis uit is Yvon actrice. Zo speelde ze in 'Rozengeur en Wodka Lime'. Ook was ze de mol in 'Wie is...de Mol?' in 2005. Het derde seizoen van - 'Over mijn lijk' van BNN - in het tv-seizoen 2009/2010 zal door Yvon worden gepresenteerd.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 30 november door de VARA. Te gast waren Carice van Houten, Jort Kelder, Reinout Oerlemans en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie