Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
DWDD - 30-11-2011

30-11-2011

DWDD

2053 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van woensdag 30 november zijn: Beorn Nijenhuis, Jolande Sap, Freek Vonk, Peter Klashorst en Jan Mulder. Muziek is er van JURK!, tafeldame is Yvon Jaspers en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht.

Jolande Sap, Beorn Nijenhuis en Freek Vonk
De natuurdocumentaire is mateloos populair. Gisteren trok de eerste aflevering van ‚??Frozen Planet‚?? maar liefst 1.899.000 kijkers, een natuurprogrammarecord dat eerder in handen was van de Britse serie ‚??Life‚??. Morgen gaat de opvolger van Life in de bioscoop in premi√®re: ‚??One Life‚??. Hierin worden vele levensvormen in beeld gebracht, vanaf het moment van geboorte tot het baren van de volgende generatie, met behulp van de nieuwste technieken en met voice-over van Bond-acteur Daniel Craig. We bespreken Frozen Planet en One Life met Jolande Sap, Beorn Nijenhuis en Freek Vonk.

Peter Klashorst
Morgen wordt in de Amsterdamse Supperclub het boek ‚??Kunstkannibaal‚?? van kunstenaar Peter Klashorst gepresenteerd. Klashorst gunt de lezer hiermee een kijkje achter de coulissen van zijn Afrikaanse gezinsleven, de Nederlandse politiek, het monetaire stelsel en uiteraard de internationale kunstwereld. Niet alleen het boek zal worden gepresenteerd, er komt ook een tentoonstelling met werk van Klashorst, iets dat al jaren niet meer gebeurd is met zijn medewerking. Vanavond is hij te gast.

Top 5 ergernissen Jan Mulder
Het einde van de maand is weer in zicht en dus zal Jan Mulder vanavond zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen' geven. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poŽzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

JURK!
Het muzikale duo JURK! bestaat uit Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Ze treden op samen met een vijfkoppige band. In januari 2010 verscheen het debuutalbum AvondJurk. Aan dit album was door de heren bijna 10 jaar gewerkt. Met de gelijknamige theatertour heeft JURK! in bijna 100 uitverkochte theaters gestaan.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer Zoekt Vrouw'. Dit programma is ook in het seizoen van 2010/2011 (startte op 12 december 2010) weer een daverend succes met kijkcijfers boven de vijf miljoen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 30 november door de VARA. Te gast waren Beorn Nijenhuis, Dennis van de Ven, Freek Vonk, Jan Mulder, Jeroen van Koningsbrugge, Jolande Sap, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Peter Klashorst en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie