Uitzending
DWDD - 24-11-2009

24-11-2009

DWDD

2964 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de (40 min) uitzending van dinsdag 24 november zijn: Geertjan van Oosten en Thea van Opstal, Ronald Giphart en drie personen over 'op zoek naar de nieuwe Michael Jackson'. Tafelheer is Jan Mulder.

Bijlmoord
In de uitzending van dinsdag 24 november zijn advocaat Geertjan van Oosten en ervaringsdeskundige Thea van Opstal te gast. Vandaag is Elzelien K. uit Badhoevedorp schuldig bevonden aan moord op haar man en dochter. Ze is veroordeeld tot acht jaar cel.

In september 2008 heeft Elzelien K. , onder invloed van een antidepressivum, haar man en dochter om het leven gebracht. Vervolgens probeerde ze - tevergeefs - zelfmoord te plegen. Haar advocaat, Geertjan van Oosten, stelt dat haar gedrag toe te schrijven was aan een bijwerking van haar antidepressivum. Hij wil haar daarom ontoerekeningsvatbaar laten verklaren.

Michael Jackson
Verschillende tv-omroepen zijn momenteel, óf gaan binnenkort op zoek naar de ultieme Michael Jackson-imitator. In de uitzending van dinsdag 24 november zijn Djowin Zschuschen, Millie Magic en Nelson te gast om over hun imitaties en 'looks' te praten.

SBS 6 gaat met de Vlaamse zender VT4 het programma Move like Michael Jackson uitzenden, waarin broer Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Junior zullen jureren. In dit programma wordt de beste imitator op dansgebied gezocht.

RTL 4 gaat samen met VTM het programma Mijn naam is Michael uitzenden, waarin een jonge én een oudere Michael Jackson-imitator gezocht wordt.

Het VPRO's Metropolis laat binnenkort zien welke Michaels zij tot nu toe opgeduikeld hebben.

Maar de primeur gaat naar de NCRV die op 5 december in Z@PPLIVE Michael Moves de allereerste winnaar van hun talentenjacht bekend zal maken.

Ronald Giphart
Vandaag worden de Michellinsterren bekendgemaakt en in de uitzending van dinsdag 24 november komt schrijver en kookfanaat Ronald Giphart er over praten.
Gisteravond was er een kookbattle in restaurant Merlet in Schoorl en Ronald Giphart was voorzitter van de jury. Drie oudere Michellinsterren topkoks namen het op tegen drie jonge toptalenten.
Ronald Giphart is schrijver. In 1992 is hij - tijdens zijn bijbaan als nachtportier in een ziekenhuis in Utrecht - gaan schrijven. Hij schreef de bestsellerromans 'Ik ook van jou' en 'Phileine zegt sorry'. Beide boeken zijn zeer succesvol verfilmd.

Jan Mulder
Jan Mulder is graag geziene DWDD-tafelheer. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen.

Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.
Na zijn voetballoopbaan, schreef Mulder jarenlang columns voor de Volkskrant (afwisselend met Remco Campert), HP/De Tijd, Elsevier en het Belgische Humo.

Jan Mulder is jarenlang sidekick geweest van Barend en van Dorp in hun televisieprogramma's, waaronder Villa BvD. Ten tijde van Talpa is hij een aantal jaar voetbalanalyticus geweest bij de uitzendingen van de Eredivisie.
Tegenwoordig schuift hij één keer in de twee weken aan bij Studio Voetbal, het voetbalpraatprogramma van de NOS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 24 november door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Michael Jackson en Ronald Giphart. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie