Uitzending
DWDD - 3-2-2010

3-2-2010

DWDD

3400 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van woensdag 3 februari zijn: Bram Moszkowicz, Cees en Petra Holtkamp, Jeroen Stekelenburg, Erben Wennemars, Dione de Graaff, Bert Maalderink en Nico Dijkshoorn. Prem Radhakishun is tafelheer.

Bram Moszkowicz
Bram Moszkowicz komt in de uitzending van woensdag 3 februari praten over het proces dat tegen zijn cliënt Geert Wilders is aangespannen. Er is bekend geworden dat van de achttien deskundigen en getuigen die Geert Wilders wilde laten horen tijdens de rechtszaak, er vijftien zijn afgewezen. Onder wie Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh.

Cees en Petra Holtkamp
Cees en Petra Holtkamp van patisserie Holtkamp te Amsterdam komen in de uitzending van woensdag 3 februari uitleggen hoe er bij hen in de banketbakkerij wordt geschaafd aan hét recept voor de perfecte garnalenkroket. Het recept komt nauw. Kenners weten dat. Een goede kroket moet je met zorg en liefde bereiden en dan nog, zal de Holtkamp kroket ooit helemaal perfect zijn?

Olympische Spelen
Het is bijna zover. Over een week beginnen de Olympische Winterspelen in Vancouver. De grootste Nederlandse ploeg ooit gaat strijden om de felbegeerde Olympische medailles. Om onze 36 winteratleten en al hun concurrentie zo veel en goed mogelijk in beeld te brengen, stuurt de NOS een ploeg van maar liefst 75 man naar Canada, zodat we via tv, radio en internet alle ontwikkelingen op de voet kunnen volgen. Aan tafel: Dione de Graaff, Bert Maalderink, Erben Wennemars en Jeroen Stekelenburg

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door en daarom ook te gast in de speciale DWDD uitzending van donderdag 21 januari ten bate van Haïti. Verder is hij elke woensdag te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties: sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Behalve bij DWDD is Nico Dijkshoorn ook te lezen in de Pers, op nu.nl en vi.nl, JFK, Draadstaal en Dit was het nieuws.

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun is advocaat en programmamaker. In 2009 was hij op tv te zien met ‘De School van Prem’. In het verleden presenteerde hij onder meer ‘Premtime’.

Hij werd geboren in Suriname, maar kwam na de ‘Decembermoorden’ naar Nederland. Hij studeerde rechten aan de VU en werd in 1990 beëdigd als advocaat. Al tijdens zijn studie was hij journalistiek actief. Zo heeft hij gewerkt voor BNR Nieuwsradio en het Parool. In 2003 volgde Premtime.

In januari 2010 begint de nieuwe zesdelige serie 'De Herkansing' waarin Prem zich inzet voor tieners.

In deze uitzending van DWDD waren Bert Maalderink, Bram Moszkowicz, Dione de Graaff, Erben Wennemars, Nico Dijkshoorn en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 3 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie