Uitzending
DWDD - 29-1-2010

29-1-2010

DWDD

2441 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de media-uitzending van 29 januari zijn: Pieter Storms, Karin de Groot en Noortje Herlaar. Muziek wordt geleverd door 'huisband' Rigby en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Pieter Storms
Pieter Storms is een Nederlandse journalist en presentator, bekend van o.a. het televisieprogramma 'Breekijzer'. In de uitzending van 29 januari komt hij praten over het verschijnsel 'hulptelevisie': van datingprogrammas tot echtgenotes die willen dat iemand hun man aan een leven helpt. Dit soort programma's komen steeds vaker op de televisie.

Hoe denkt Pieter Storms, die ook bekendheid geniet als de echtgenoot van Nina Brink, hierover?

Karin de Groot
Karin de Groot is radio- en televisiepresentatrice. Ze is onder andere bekend van de televisieprogramma's 'Spoorloos' en 'Op zoek naar het zesde zintuig'.

Sinds 2 januari is ze elke zaterdagavond te zien in het programma 'De Rode Kamer'. Hierin worden twee kandidaten een uur lang met hun angsten geconfronteerd, door middel van levensgrote animaties, geluiden en de stem en de stem van een psycholoog. 'De Rode Kamer' wordt door sommigen omschreven als 'sensationele freakshow'. In de uitzending van 29 januari komt Karin de Groot vertellen hoe zij over de kritiek denkt.

Noortje Herlaar
De jonge actrice en zangeres Noortje Herlaar won onlangs de finale van het programma 'Op zoek naar Mary Poppins', waardoor ze nu is uitverkoren om de hoofdrol te mogen spelen in de gelijknamige musical.

Deze is vanaf 27 maart 2010 te zien in het Circustheater in Scheveningen.

Rigby
In de media-uitzending van vrijdag 27 november verzorgt Rigby de muziek.

Rigby is voor het seizoen 2009-2010 de huisband van DWDD. Eind 2008 brachten ze hun eerste single ‘Pass You By’ uit. Hun tweede single ‘Parade’ volgde begin 2009. Bovendien stonden ze al in het voorprogramma van de Kaiser Chiefs.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal was en al tien jaar een pruik droeg!

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 29 januari door de VARA. Te gast waren Karin de Groot, Marc-Marie Huijbregts, Pieter Storms en Noortje Herlaar. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten