Uitzending
DWDD - 8-2-2010

8-2-2010

DWDD

3192 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de uitzending van maandag 8 februari zijn: Marc van Uhm, Michel Rentenaar, Koos Postema, Harmen Siezen, Ruben Nicolai en Martin Šimek. Muziek is er van Dez Mona en tafelheer is Jan Mulder.

Marc van uhm
Marc van Uhm is commandant van van de Task Force in Uruzgan (TFU). Samen met Michel Rentenaar komt hij in de uitzending van maandag 8 februari praten over de missie. De broer van Marc van Uhm is Peter van Uhm, commandant der strijdkrachten en tevens generaal.

Michel Rentenaar
Michel Rentenaar is hoogste diplomaat te Uruzgan. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Afghanistan, het organiseren van verkiezingen en het opbouwen van een lokaal bestuur. Samen met Marc van Uhm komt hij in de uitzending van maandag 8 februari praten over de missie.

Harmen Siezen en Koos Postema
Harmen Siezen en Koos Postema presenteerden in 1988 samen olympische ontbijtshows voor de NOS. Dit waren ochtend-televisieprogramma rondom de Olympische Winterspelen in Calgary (Canada). In de uitzending van maandag 8 februari halen ze samen herinneringen op aan die tijd en die spelen.

Gehaktdag:Ruben Nicolai
De Avro start met een nieuw programma: ‘Gehaktdag’. Hierin worden BN-ers op humorvolle doch pittige wijze toegesproken door hun eigen vrienden én door een aantal bekende schrijvers en cabaretiers als Kluun, Nico Dijkshoorn en Joep van Deudekom. Degene die het beste 'gehakt' heeft gemaakt van de hoofdgast wint de uitzending. De BN-er krijgt aan het einde van de uitzending echter nog wel de kans om wraak te nemen: hij mag zijn rivalen er ook verbaal van langs geven.

Ruben Nicolai is presentator van de show, Martin Šimek was als BN-er te gast in het programma.

Gehaktdag: Martin Šimek
De Avro start met een nieuw programma: ‘Gehaktdag’. Hierin worden BN-ers op humorvolle doch pittige wijze toegesproken door hun eigen vrienden én door een aantal bekende schrijvers en cabaretiers.

Dez Mona
Dez Mona is een Belgische band. De band bestaat uit vijf Vlaamse mannen, Gregory Frateur (zang), Nicolas Rombouts (contrabas), Roel Van Camp (accordeonist), Bram Weijters (pianist) en Steven Cassiers (drummer).

De band had hun eerste optreden in 2003 en heeft ondertussen al drie albums op hun naam staan. Van het nieuwste album 'Hilfe Kommt' spelen zij in de uitzending van 8 februari 'Carry on'.

Jan Mulder
Jan Mulder is een graag geziene DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen.

Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarričre voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carričre.

Na zijn voetballoopbaan, schreef Mulder jarenlang columns voor de Volkskrant (afwisselend met Remco Campert), HP/De Tijd, Elsevier en het Belgische Humo.

Jan Mulder is jarenlang sidekick geweest van Barend en van Dorp in hun televisieprogramma's, waaronder Villa BvD. Ten tijde van Talpa is hij een aantal jaar voetbalanalyticus geweest bij de uitzendingen van de Eredivisie.

Tegenwoordig schuift hij één keer in de twee weken aan bij Studio Voetbal, het voetbalpraatprogramma van de NOS.

In deze uitzending van DWDD waren Harmen Siezen, Jan Mulder, Koos Postema, Martin Simek, Nico Dijkshoorn en Ruben Nicolai te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 8 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie