Uitzending
DWDD - 5-2-2010

5-2-2010

DWDD

2109 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van vrijdag 5 februari zijn: Roel Bentz van den Berg, Jan Donkers, Patty Brard, Marlies Dekkers, Marga van Praag en Martin Koolhoven. Muziek is er van Boris & Wicked Jazz Experience, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Roel Bentz van den Berg
Roel Bentz van den Berg is Nederlands programmamaker en schrijver. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en publiceerde meerdere essay bundels, waarvan er twee zijn geplaatst op de longlist van de AKO-literatuurprijs. Naast zijn werk bij de VPRO werkt hij tevens bij het NRC Handelsblad.

Jan Donkers

Jan Donkers is al meer dan 30 jaar actief voor VPRO Radio waar hij zich als dj gespecialiseerd heeft in American roots-music. Als radioreporter versloeg hij onder meer de Amerikaanse verkiezingen in de periode van 1972 – 1992, de coups in Haiti en Ethiopië, de financiële en miltaire crisis in Somalia, Peru, en de Balkan. En ook op sportgebied liet hij zich gelden, getuige zijn verslaggeving voor...

Patty Brard
Het derde seizoen van 'De Nieuwe Uri Geller' gaat vanavond van start en net zoals voorgaande seizoenen is ook Patty Brard weer van de partij. In het nieuwe seizoen zit ze echter veilig achter de jurydesk.

Om zich meer te kunnen inleven is Patty zelf opzoek gegaan naar haar zesde zintuig. In de uitzending van 5 februari komt zij hierover praten.

The Boris & the Wicked Jazz Experience
Als twee grootheden hun krachten bundelen, kan daar alleen maar iets nóg groters uitkomen. Boris en The Wicked Jazz Sounds Band gaan samenwerken als 'The Boris & the Wicked Jazz Experience' speciaal voor de Bevrijdingsfestivals op 5 mei.

De twee bands hebben elkaar ontmoet op verschillende festivals in 2008/2009. Het klikte en 'The Groovalicious Tour' was geboren.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

In deze uitzending van DWDD waren Patty Brard, Martin Koolhoven, Marga van Praag, Marlies Dekkers, Marc-Marie Huijbregts, Jan Donkers en Roel Bentz van den Berg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 5 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie