Uitzending
DWDD - 18-11-2011

18-11-2011

DWDD

2960 x bekeken | 0 reacties
9
Queen
Freddie Mercury is komende donderdag twintig jaar dood (anders was hij nu 64 geweest), zijn band Queen bestaat 40 jaar en er is net een documentaire uit met nooit vertoonde beelden. Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat) speelt Freddie in een bioscoopfilm die elk moment uitkomt en vanavond staan 30.000 man in het Arnhemse Gelredome te kijken naar een tribute voor wat - volgens velen - ooit de grootste band op aarde was. Te gast zijn fan Roel van Velzen en liefhebber Jan Vayne over de grootsheid van Freddie Mercury en zijn band Queen.

Nova Zembla
Het is de tweede film van Reinout Oerlemans en de eerste Nederlandse 3D film, Nova Zembla 3D. In het verhaal zien we Willem Barentsz, die in 1596 een noordelijke route naar Indië probeert te ontdekken. Barentsz komt met zijn mannen ’s winters vast te zitten op het eiland Nova Zembla. Maandenlang moeten ze de kou en ijsberen trotseren, in de hoop dat de zee later weer te bevaren is. De verwachtingen van de film, die maandag in premičre gaat, zijn hooggespannen, mede door de spectaculaire trailer en de cast. Aan tafel: Reinout Oerlemans, Robert de Hoog en Doutzen Kroes (zij maakt haar filmdebuut).

- Edwin Gerritsen: De Surinaams-Nederlandse Edwin Gerritsen gaat de komende dagen door het leven als Sinterklaas met baard, mijter en witte schmink.

- Twan Huys: Richard Branson is zaterdag 19 november te gast in NTR College Tour om te vertellen over zijn opmerkelijke leven.

- Dominee Gremdaat: Nu Sinterklaas in het land is en Cruijff door Ajax is geschoffeerd is het de hoogste tijd dat dominee Gremdaat ons toespreekt.

Textures
Textures is in Nederland al een gevierde metalband. De band ontstond in 1999, toen nog met Rom de Leeuw als zanger. In 2003 kwam het debuutalbum 'Polars' uit. Voor dit album kreeg de band in 2004 een Essent Award voor meest belovende act. Het tweede album van Textures stamt uit 2006 en heet Drawing Circles. Ter ondersteuning van dit album wordt er in 2006 en 2007 door heel Europa getourd,...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 18 november door de VARA en NTR. Te gast waren Jan Vayne, Marc-Marie Huijbregts, Reinout Oerlemans, Roel van Velzen, Twan Huys en Paul Haenen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!