Uitzending
DWDD - 26-2-2010

26-2-2010

DWDD

1335 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de media-uitzending van vanavond zijn: Wouter Bos, Wilfred Genee en Stacey Rookhuizen. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en muziek is er van huisband Rigby.

Wouter Bos
Het zijn roerige tijden voor Wouter Bos. In de media-uitzending van vrijdag 26 februari komt hij praten over de rol van de media in de week na de val van het kabinet.

Wilfred Genee
De Olympische Spelen staan garant voor een waar media-circus. Wilfred Genee heeft de media geanalyseerd tijdens de Olympische Spelen en komt hier in de media-uitzending van vrijdag 26 februari zijn bevindingen over vertellen.

Stacey Rookhuizen
Stacey Rookhuizen komt in de media-uitzending van vrijdag 26 februari praten over het succes van X-factor. Tijdens het tweede seizoen van het programma is er een verschuiving van het programma van 'freakshow' naar een talentenshow met échte kwaliteit. Ook praat ze over haar winst van de expeditie 71 graden Noord. Ze werd daarmee de eerste vrouwelijke winnaar.

Rigby
In de media-uitzending van vrijdag 26 februari verzorgt Rigby de muziek. Rigby is voor het seizoen 2009-2010 de huisband van DWDD. Eind 2008 brachten ze hun eerste single ‘Pass You By’ uit. Hun tweede single ‘Parade’ volgde begin 2009. Bovendien stonden ze al in het...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 26 februari door de VARA. Te gast waren Wilfred Genee, Wouter Bos, Marc-Marie Huijbregts en Stacey Rookhuizen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie