Uitzending
DWDD - 24-2-2010

24-2-2010

DWDD

3735 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van woensdag zijn: Leen Pfrommer, Hilbert van der Duim, Jan Bols, Marnix Koolhaas, Xander de Buisonjé, Dragan Bakema, Jeroen Willems, Marcel Musters en Nico Dijkshoorn. Muziek is er van Sungrazer en Prem Radhakishun is tafelheer.

Kramer drama
Bijna zeven miljoen Nederlanders zagen het gebeuren. Sven Kramer twijfelde en nam de verkeerde baan. Wij kijkers wisten eerder dan hijzelf dat het goud verloren was. In de uitzending praten we met voormalig coach

Zij gelooft in mij
Xander de Buisonjé gaat het tv-programma ‘Zij gelooft in mij’ presenteren. Hierin gaat hij op zoek naar een vrouw voor ex-gedetineerden. Ex-gevangenen blijken namelijk minder vaak terug te vallen in crimineel gedrag als zij een relatie hebben. Ook te gast is John, één van de drie ex-gedetineerden die meedeed aan het programma.

Sungrazer
Afgelopen weekend werd de band Sungrazer winnaar van de popwedstrijd 'Nu of nooit'. Dit betekent dat zij 28 mei om 15:00 uur Pinkpop openen. De stijl van Sungrazer ligt ergens in het midden van de psychedelische rock en de stonerrock. Hun roots liggen in Limburg.

De Troon
De zesdelige dramaserie De Troon gaat over koning Willem I, Willem II en Willem III. De serie laat het publiek kennismaken met het losbandige leven van de excentrieke voorgangers van onze aanstaande koning Willem IV. De drie koningen worden gespeeld door: Marcel Musters, Dragan Bakema en Jeroen Willems. Zij zijn te gast in de uitzending van woensdag 24 februari.

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun is advocaat en programmamaker. In 2009 was hij op tv te zien met ‘De School van Prem’. In het verleden presenteerde hij onder meer ‘Premtime’.

Hij werd geboren in Suriname, maar kwam na de ‘Decembermoorden’ naar Nederland. Hij studeerde rechten aan de VU en werd in 1990 beëdigd als advocaat. Al tijdens zijn studie was hij journalistiek actief. Zo heeft hij gewerkt voor BNR Nieuwsradio en het Parool. In 2003 volgde Premtime.

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

In deze uitzending van DWDD waren Xander de Buisonjé, Nico Dijkshoorn, Marcel Musters, Prem Radhakishun, Jeroen Willems, Dragan Bakema, Leen Pfrommer, Jan Bols en Hilbert van der Duim te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 24 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie