Uitzending
DWDD - 19-3-2010

19-3-2010

DWDD

2227 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de uitzending van vrijdag 19 maart zijn: Felix Rottenberg, Maurice de Hond, Stef Biemans, Dagan Cohen en Alexander Klöpping. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en muziek is er van T.I.M.

Maurice de Hond
Maurice de Hond heeft nieuwe peilingen gehouden. Deze keer om te meten wat het effect is van het PvdA lijsttrekkersschap van Job Cohen. Ook onderzocht Maurice de Hond welke positie Jan-Peter Balkenende en het CDA op dit moment innemen? Felix Rottenberg geeft zijn visie op de peilingen.

Felix Rottenberg
Maurice de Hond heeft nieuwe peilingen gehouden. Deze keer om te meten wat het effect is van het PvdA lijsttrekkerschap van Job Cohen. Ook onderzocht Maurice de Hond welke positie Jan-Peter Balkenende en het CDA op dit moment innemen? Felix Rottenberg geeft zijn visie op de peilingen.

Stef Biemans
Lijken we meer en meer op elkaar, of worden de verschillen tussen mensen wereldwijd juist steeds groter? VPRO’s Metropolis gaat op zoek naar antwoorden op deze vragen. De kern van het programma vormt het netwerk van meer dan vijftig correspondenten over de hele wereld: van New York tot Kinshasa en van Kaboel tot Rio de Janeiro.

T.I.M.
T.I.M. is een band. De oprichter van T.I.M. (of wel The Incredible Mike) is de 27-jarige Tim Blaauwbroek. Op zijn album 'Spoetnik' dat 1 maart 2010 uitkwam spelen onder andere Bryan Mantia en Richard Fortus van Guns ’n Roses en John Connor van Dog Eat Dog mee, artiesten die hij zelf had uitgekozen. Op het album zijn verschillende soorten muziek te horen, van ska tot rockabilly.

Dagan Cohen
Chatten, maar dan zonder van tevoren te weten met wie. Chatroulette is een nieuwe hype op het web die je kunt vergelijken met een speeddate, maar dan online. Dagan Cohen en Alexander Klöpping weten er alles van en wijden ons in in de wondere wereld van de Chatroulette.

Alexander Klöpping
Chatten, maar dan zonder van tevoren te weten met wie. Chatroulette is een nieuwe hype op het web die je kunt vergelijken met een speeddate, maar dan online. Alexander Klöpping en Dagan Cohen weten er alles van en wijden ons in in de wondere wereld van de Chatroulette.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 19 maart door de VARA. Te gast waren Alexander Klöpping, Dagan Cohen, Felix Rottenberg, Marc-Marie Huijbregts, Maurice de Hond en Stef Biemans. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie