Uitzending
DWDD - 21-5-2010

21-5-2010

DWDD

2057 x bekeken | 0 reacties
9
Vrijdagavond een speciale uitzending: De Grote DWDD Jubileum Quiz, met Marc-Marie Huijbregts en Matthijs van Nieuwkerk als quizmaster. Kandidaten: Jan Mulder, Halina Reijn, Arie Boomsma, Prem Radhakishun, Yvon Jaspers, Jort Kelder, Hugo Borst, Beau van Erven Dorens en Giel Beelen. Muziek komt van Tom Barman, Elle Bandita, Mala Vita, Typhoon en Eric Vloeimans.

Grote Jubileum Quiz
Vanavond is de jubileum uitzending met de grote jubileum quiz! Marc-Marie en Matthijs zijn quizmaster en de kanditaten zijn: Jan Mulder, Halina Reijn, Arie Boomsma, Prem Radhakishun, Yvon Jaspers, Jort Kelder, Hugo Borst, Beau van Erven Dorens en Giel Beelen.

Elle Bandita, Malavita, Eric Vloeimans en Typhoon
In de speciale jubileum uitzending van donderdag 20 mei bundelen Elle Bandita, Malavita, Eric Vloeimans en Typhoon voor éénmaal de krachten.

Tom Barman
Tom Barman van Deus is vanavond komt vanavond een speciale muzikale ode brengen aan de overleden Martin Bril.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Arie Boomsma
Boomsma komt uit een christelijk milieu en maakte carrière als basketballer. Een knieblessure gooide roet in het eten, waarna hij zich ging richten op tv en radio.

Lange tijd was hij was presentator bij de EO, waarmee hij echter meerdere malen botsingen had. Begin 2009 schaarde hij zich aan de zijde van EO-coryfee Andries Knevel door aan te geven niet in de letterlijke opvatting van het...

Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek, en heeft een zwak voor dieren en dictators.

Jort studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 21 mei door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Beau van Erven Dorens, Halina Reijn, Jan Mulder, Hugo Borst, Arie Boomsma, Marc-Marie Huijbregts, Prem Radhakishun, Yvon Jaspers, Giel Beelen, Eric Vloeimans, Ryanne van Dorst en Tom Barman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee