Uitzending
DWDD - 14-5-2010

14-5-2010

DWDD

2018 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van vrijdag 14 mei zijn onder anderen: Joannathan Duinkerke, Prem Radhakishun, Gijs Scholten van Aschat en Chris Lemsom. Muziek is er van Lucky Fonz III, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Chris Lemsom
Chris Lemsom is een Nederlander die in Libië woont en werkt. Hij bezocht de plek waar de vliegtuigcrash plaatsvond, vlak na het ongeval. Lemsom meldde zich bij de NOS als ooggetuige. De beelden die hij maakte werden op televisie...

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun is advocaat en programmamaker. In 2009 was hij op tv te zien met ‘De School van Prem’. In het verleden presenteerde hij onder meer ‘Premtime’.

Gijs Scholten van Aschat
Gijs Scholten van Aschat speelt én zingt in de Orkater-voorstelling 'Richard III', die op 25 september in première gaat in de Stadsschouwburg Amsterdam. De Shakespeare-klassieker, een portret van een charmante doch machtsbeluste carrièremaker, wordt begeleid door een band onder leiding van Vincent van Warmerdam.

Joannathan Duinkerke
Joannathan Duinkerke is de befaamde wielrenner die afgelopen week tijdens de Giro d'Italia in Middelburg een stuk illegaal heeft meegefietst. De jonge Zeeuw zag zo'n tien kilometer voor de finish zijn kans schoon, zette zijn fiets op het parcours en sloot zich aan bij een groep renners. In de uitzending van vanavond komt hij zijn verhaal doen.

Lucky Fonz III
Lucky Fonz III was vorig seizoen huismuzikant van DWDD. Dat betekent dat hij op de laatste vrijdag van de maand gevraagd werd om zijn veelzijdige geluid in de media-uitzending te laten horen.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 14 mei door de VARA. Te gast waren Gijs Scholten van Aschat, Lucky Fonz III, Marc-Marie Huijbregts, Prem Radhakishun, Joannathan Duinkerke en Chris Lemsom. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie