Uitzending
DWDD - 20-5-2010

20-5-2010

DWDD

1908 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de laatste reguliere uitzending van DWDD van 20 mei zijn: Maxime Vehagen, Wilfried de Jong, Rob Hodselmans en Jan Mulder. Muziek is er van Snow Patrol en Fresku en tafelheer is Giel Beelen. Morgen is er de grote DWDD Jubileum Quiz!

Maxime Verhagen
Het gaat niet goed met het CDA. De partij raakt elke week verder achterop bij VVD en PvdA in de peilingen. Spindokter Jack de Vries is - vanwege een liefdesaffaire - afgetreden en vandaag kreeg het CDA van het CPB te horen dat de koopkracht het hardste daalt bij de Christen Democraten. Hoe nu verder?

Snow Patrol
Snow Patrol heeft hun single Run opnieuw uitgebracht. Op 31 mei en 1 juni geven ze twee (al uitverkochte concerten) in de HMH in Amsterdam. Deze concerten, die in februari in de voorverkoop gingen, waren binnen een paar minuten uitverkocht!
Daarnaast staat de band dit jaar op het Lowlands. Ze zullen de zaterdag van het festival afsluiten op het Alpha podium!

Wilfried de Jong
Op 4 en 5 juni aanstaande vindt het Holland Sport Festival plaats in Den Bosch. Twee dagen lang staat de hele Verkadefabriek in het teken van sport, film, topsporters, schrijvers en documentaires. Aan het woord komen bekende sportvrienden en tafelgasten van het programma. Zo geven Jan Mulder, Bart Chabot, Ivo Victoria en Nico Dijkshoorn acte de présence.

Rob Hodselmans
De presentatie van het Holland Sport Festival in Den Bosch op 4 en 5 juni in de Verkadefrabriek is in handen van Wilfried de Jong, die muzikaal begeleid wordt door Ocobar. Erben Wennemars en Troy Douglas fungeren als sidekicks. De veelgeroemde Holland Sport-filmmaker Rob Hodselmans krijgt een eigen filmzaal waar hij zijn mooiste korte sportfilms laat zien en van technische uitleg voorziet.

Fresku
Fresku is een Eindhovense rapper. Hij wordt alom gezien als de nieuwe Nederlandse hiphopbelofte. Eind april zag hij zijn grote droom uitkomen. zijn eerste album 'Fresku' kwam uit. De 23-jarige zanger is hard bezig zijn stempel op de Nederlandse rapscène te drukken.

Giel Beelen
In de uitzending van 22 april 2010 besprak Giel de volgende nieuwe muziek:

- Bertolf, zijn nieuwe album 'Snakes and Ladders' is uit.

- Speelman & Speelman, nieuw album 'Wakker in de Stad'.

- Fresku, nieuw titelloze album ligt op 23 april in de winkels.

- Glee, een nieuwe, muzikale Highschool tv-serie op het Amerikaanse kanaal Fox.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Na zijn voetballoopbaan schreef Mulder jarenlang columns voor de Volkskrant (afwisselend met Remco Campert), HP/De Tijd, Elsevier en het Belgische Humo.

Jan Mulder is jarenlang sidekick geweest in de televisieprogramma's van Barend en van Dorp, waaronder Villa BvD. Ten tijde van Talpa is hij een aantal jaar voetbalanalyticus geweest bij de uitzendingen van de Eredivisie.

Tegenwoordig schuift hij één keer in de twee weken aan bij Studio Voetbal, het voetbalpraatprogramma van de NOS.

In deze uitzending van DWDD waren Wilfried de Jong, Bart Chabot, Jan Mulder, Nico Dijkshoorn, Maxime Verhagen, Giel Beelen en Roy Michael Reymound te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 20 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie