Uitzending
DWDD - 28-5-2010

28-5-2010

DWDD

2351 x bekeken | 0 reacties
8
In de compilatie van het beste van 5jaar DWDD op vrijdag 28 mei o.a.: Marc-Marie Huijbregts, Frits Barend en Jan Mulder, Ernst Daniel Smid, Carel Struycken, Trafassi, Truus en Louis van Gaal en Kyteman.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Frits Barend
Frits Barend is journalist. Hij vormde jarenlang een duo met Henk van Dorp en werkte in het verleden voor onder meer Vrij Nederland en Nieuwe Revu.

Met Henk van Dorp presenteerde Barend jarenlang de late nightshow 'Barend en van Dorp'. In sportzomers presenteerden ze een aantal maal 'Villa BvD'. Jan Mulder was in die tijd hun vaste side kick.

Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid is zanger en tv-presentator. Hij is voornamelijk bekend van het tv-programma 'Una Voce Particolare', dat hij presenteert. Hierin gaat hij op zoek naar operatalent.

De oud-student aan het Conservatorium speelde in diverse musicals, waaronder 'The Sound of Music' en 'Les Misérables'. Ook speelde hij rollen in opera's, zoals 'Faust' en 'Le Nozze di Figaro'.

Louis van Gaal
Louis van Gaal is in de uitzending van vrijdag 9 oktober te gast om meer te vertellen over zijn recentelijk uitgebrachte biografie.

Louis van Gaal is voetbaltrainer. Hij won de meeste prijzen met Ajax, waarmee hij o.a. drie keer op rij landskampioen werd. Hij was daar ook verantwoordelijk voor de doorbraak van de - toen nog - jonge talenten Edgar Davids, Patrick Kluivert, de broertjes de Boer en Clarence Seedorf.

Na zijn carrière bij Ajax, werkte hij achtereensvolgens voor FC Barcelona, als bondscoach van Nederland, en voor AZ. Momenteel is Van Gaal trainer bij de Duitse club Bayern München.

Kyteman
Colin Benders is Kyteman: een hiphopact die op het podium werd neergezet door twintig muzikanten. Het album ‘The Hermit Sessions’ is door Colin zelf gemaakt: hij heeft alle instrumenten zelf gespeeld. Hij wordt geprezen om zijn veelzijdigheid.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 28 mei door de VARA. Te gast waren Frits Barend, Louis van Gaal, Jan Mulder, Carel Struycken, Ernst Daniël Smid, Marc-Marie Huijbregts en Kyteman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie