Uitzending
DWDD - 18-5-2010

18-5-2010

DWDD

3006 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de uitzending van dinsdag 18 mei zijn onder anderen:Rick van der Ploeg, Johan Kramer en Candy, Hans en Inge Dulfer. Muziek komt van Tjeerd Bomhof. Tafeldame is Yvon Jaspers.

Rick van der Ploeg
Rick van der Ploeg is econoom en voormalig politicus. Hij studeerde in Engeland o.a. aan de Universiteit van Cambridge waar hij zijn proefschrift in de economie schreef. In 1994 werd hij lid van de Tweede Kamer en was hij financieel woordvoerder voor de Partij van de Arbeid. Van 1998 tot 2002 was Van der Ploeg staatssecretaris van media en cultuur in kabinet-Kok II. Tegenwoordig is de econoom ook veel te zien in de media, zo presenteerde hij in 2005 de Nationale wetenschapsquiz.

Johan Kramer
Johan Kramer heeft een nieuwe film uitgebracht: Johan Primoro. De film gaat over een voetbalfan van Barcelona die dagelijks 50 rondjes rond het FC Barcelona stadion rijdt. In de uitzending van dinsdag 18 mei is de regisseur te gast om te komen praten over zijn nieuwste creatie.

Hans Dulfer
Nederlands bekendste saxofonist wordt deze maand zeventig jaar, maar speelt nog steeds de sterren van de hemel. In de uitzending van dinsdag 18 mei komt hij samen met zijn dochter Candy en vrouw Inge.

Candy Dulfer
Hans Dulfer wordt deze maand zeventig jaar. Candy is de dochter van Nederlands bekendste saxofonist. Candy, die net als haar vader over de hele wereld heeft opgetreden met haar saxofoon, is samen met haar vader en moeder Inge te gast in de uitzending van dinsdag 18 mei.

Tjeerd Bomhof
Tjeerd Bomhof is zanger van Voicst, maar werkt tegenwoordig ook samen met de Amerikaanse DJ Adam Brat. Uit deze samenwerking kwam het nummer 'Twist your nipples', waarmee ze in de uitzending van vanavond optreden met een 14-koppig 'gospelkoor' bestaande uit onder anderen Lucky Fonz III, Daan Schinkel en Sofie en Cato van Dijck.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma was in het seizoen van 2009 weer een daverend succes.

In het verleden presenteerde ze 'Het Klokhuis' en 'Wonderen Bestaan', maar van huis uit is Yvon actrice. Zo speelde in de dramaserie 'Rozengeur en Wodka Lime'. Verder was ze de mol in 'Wie is...de Mol?' in 2005.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 18 mei door de VARA. Te gast waren Candy Dulfer, Hans Dulfer, Rick van der Ploeg, Yvon Jaspers, Johan Kramer en Lucky Fonz III. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie