Uitzending
DWDD - 15-3-2010

15-3-2010

DWDD

2120 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van maandag 15 maart zijn onder anderen: Femke Halsema, Felix Rottenberg, Michiel Romeyn, Herman Koch, Kees Prins, Jeroen Pomp en de broers Joost en Dick van den Toorn. Muziek is er van Giovanca, Jan mulder is tafelheer. Femke Halsema en Felix Rottenberg

Femke Halsema en Felix Rottenberg bespreken de laatste ontwikkelingen op politiek gebied. De kandidaatstelling van Job Cohen blijkt volgens de eerste peilingen een meesterzet van de PvdA. Het Binnenhof bereidt zich voor op een titanenstrijd tussen Cohen, Wilders en Balkenende. Wat zijn de gevolgen van dit alles voor het politieke landschap en voor GroenLinks in het bijzonder?

De Lullo's
Herman Koch, Michiel Romeyn en Kees Prins verzonnen en speelden ‘de Lullo’s’, drie brallerige studenten, die niet veel meer deden dan bier drinken en op de bank hangen. Vanaf 6 april zijn zij in een avondvullend theaterprogramma te zien in de Heineken Music Hall, samen met andere typetjes uit 'Jiskefet'.

Giovanca
In de uitzending van vanavond verzorgt zangeres Giovanca de muziek. Haar nieuwe album 'While I'm Awake' ligt vanaf 26 maart in de winkels. Op het album staat onder andere een duet met Leon Ware, die tevens muziek schreef voor Michael Jackson en Marvin Gaye. Vanavond speelt ze haar nieuwe single 'Drop it'.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen en geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 15 maart door de VARA. Te gast waren Felix Rottenberg, Femke Halsema, Giovanca Desire Ostiana, Jan Mulder en Michiel Romeyn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie