Uitzending
DWDD - 18-10-2010

18-10-2010

DWDD

2193 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van maandag 18 oktober zijn: Oscar Hammerstein, Ali B, Johnny de Mol, Johan Nijenhuis, Dick Maas. Muziek is er van Janne Schra, tafelheer is Jan Mulder.

Oscar Hammerstein
Er zijn nieuwe ontwikkelingen in 'de zaak Sjoerd Kooistra'. Afgelopen vrijdag werd bekend dat Sjoerd Kooistra, voor zijn dood, 25 miljoen euro uit zijn kapitaal heeft weggesluisd. Een gedeelte hiervan zou naar een minnaar zijn gegaan, die hij al drie jaar zou hebben. Oscar Hammerstein komt er in de uitzending van maandag 18 oktober meer over vertellen. Advocaat Oscar Hammerstein maakte al eerder bekend dat hij vindt dat de firma Heineken mede-schuldig is aan de dood van Sjoerd Kooistra. Heineken zou hebben gedreigd beslag te leggen op alle bezittingen van Kooistra. Dit zou hem zo wanhopig hebben gemaakt, dat hij geen andere uitweg meer zag dan de dood.

Johnny de Mol en Ali B.
Ali B bezoekt jaarlijks zijn familie in Marokko. Hij gaat dan naar de plek waar zijn familie vandaan komt. In de aflevering van 'Waar is de Mol?' van dinsdag 19 oktober laat Johnny de Mol Ali B, het échte Marokko zien. Ali B. heeft de heimelijke wens om ooit nog een carrière te starten in Marokko. Samen met Johnny de Mol gaat Ali B. in zijn eigen land ook muzikaal aan de slag.

Dick Maas en Johan Nijenhuis
'Sint' is de nieuwste film van Dick Maas. Het is een horrorfilm over de goedheiligman waarin het verhaal achter Sinterklaas een heel andere betekenis krijgt. Op dit moment is de film geclassificeerd als geschikt voor 16 jaar en ouder. De filmposter is onderwerp van discussie. Deze schrik aanjagende poster zou door het hele land komen te hangen. Niet bepaald kindvriendelijk. We praten er over met maker van de film Dick Maas en regisseur Johan Nijenhuis.

Janne Schra
Janne Schra is een Nederlandse zangeres. Ze scoorde een grote hit met de band ‘Room Eleven’, maar die hield in januari 2010 op te bestaan. Ze gaat verder met een nieuwe band: ‘Schradinova’. Voor het eerste album van deze band, ‘India Lima Oscar Victor Echo You’, schreef Schra nummers met onder meer Torre Florim (De Staat), Tjeerd Bomhof (Voicst) en Leine.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde aan zijn carrière.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 18 oktober door de VARA. Te gast waren Ali B., Dick Maas, Jan Mulder, Janne Schra, Johan Nijenhuis, Johnny de Mol en Oscar Hammerstein. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie