Uitzending
DWDD - 14-10-2010

14-10-2010

DWDD

2038 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van donderdag 14 oktober zijn: Jan Mulder, Prem Radhakishun, Jack de Vries, Jort Kelder, Margriet van der Linden, Mart Smeets. Muziek is er van Chef'Special en de tafelheer is Hugo Borst.

De bordesfoto is gemaakt en de eerste presidentiële persconferentie zit er op. het Met Jan Mulder, Prem Radhakishun, Jort Kelder, Margriet van der Linden en Jack de Vries nemen we de te verwachten te varen koers door. Hoe zal de komende regeerperiode van het nieuwe kabinet Rutte eruit gaan zien?

Mart Smeets
Dinsdag werd bekend dat de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Yuri van Gelder uit de WK-selectie heeft gezet wegens 'medische redenen van persoonlijke aard'. Er werd gesteld dat Van Gelder weer cocaïne had gebruikt, een verslaving waar hij in een kliniek van afgekickt was. Gisteren werd het recente cocaïne gebruik in DWDD voor het eerst tegengesproken, Van Gelder stelde dat hij mentale problemen had wegens de enorme druk op zijn schouders, en liet vandaag in een verklaring zelf weten géén drugs te hebben gebruikt. Wat is de visie van Mart Smeets ten aanzien van de hele affaire?

Hugo Borst
Hugo Borst is schrijver, journalist, columnist, redacteur, tv-persoonlijkheid, voetbalanalyticus, Sparta-fan én regelmatig tafelheer in DWDD.

Hij begon zijn loopbaan in 1985 bij Voetbal International. Sinds 1995 is hij verbonden aan het AD. Met 'De Coolsingel bleef leeg' (1996) brak hij door als auteur. In 2005 schreef hij de bestseller ‘Over vaders en zonen’. Op tv maakte hij drie seizoenen...

Chef'Special
Chef'Special is een Haarlemse band, bestaande uit Joshua Nolet, Guido Joseph, Wouter Prudon, Jan Derks en Wouter Heeren. Sinds 2008 maken zij opzwepende muziek dat een mix van hiphop, funk, reggae en rock is. Met veel energie en plezier zijn zij met hun bandbus langs de Franse en Spaanse kust gereisd en hebben zij waar mogelijk opgetreden. In 2009 hebben ze in vijf landen in meer dan 80 shows gespeeld.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 14 oktober door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Jan Mulder, Hugo Borst, Margriet van der Linden, Prem Radhakishun, Jack de Vries en Mart Smeets. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie