Uitzending
DWDD - 22-10-2010

22-10-2010

DWDD

1916 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten van vrijdag 22 oktober zijn: Bram Moszkowicz, Jan Mulder, Felix Rottenberg, Giel Beelen en Johan Nijenhuis. Muziek is er van Di-Rect, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Bram Moszkowicz
De advocaat van Geert Wilders, Bram Moszkowicz, wraakte de rechtbank in Amsterdam voor een tweede keer, ditmaal met succes.
De rechters weigerden om arabist Hans Jansen te horen als getuige. Jansen schrijft in een tweetal artikelen dat tijdens een informeel diner, waar ook rechter Tom Schalken aan tafel zat, geprobeerd is om hem te overtuigen van de juistheid van de beslissing om Wilders te vervolgen. Dit zou vooringenomenheid van de rechtbank aantonen. De wraking is ingewilligd, het hele proces moet over.

Giel Beelen en Johan Nijenhuis
In 'De Week Draait Door' bespreken we de afgelopen week met:
-Giel Beelen, hij won een 'Gouden Radioring' voor zijn ochtendprogramma Giel!.
-Johan Nijenhuis, hij had een klacht neergelegd bij de Reclame Code Commissie wegens de filmpposter van de nieuwe horrorfilm van Dick Maas, die handelt over een moordzuchtige Sinterklaas. de klacht werd afgewezen.

Muziek: Di-Rect
Di-Rect is een Haagse band die is opgericht in 1999. De debuutsingle 'Just the way I do' is een hit en in 2001 komt het eerste album 'Discover' uit. In 2008 begint Di-Rect een theatertour met de muziek van de musical 'Tommy'.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 22 oktober door de VARA. Te gast waren Johan Nijenhuis, Jan Mulder, Felix Rottenberg, Bram Moszkowicz, Marc-Marie Huijbregts en Giel Beelen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie