Uitzending
DWDD - 25-10-2010

25-10-2010

DWDD

1933 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van maandag 25 oktober zijn: Gerard Spong, Robert de Hoog, Willem van Hanegem en Koos Postema. Muziek is er van The Wild Things, tafelheer is Erben Wennemars.

Gerard Spong
Afgelopen vrijdag heeft Bram Moszkowicz met succes de rechters in het Wildersproces gewraakt. Rechter Tom Schalken had de schijn van partijdigheid gewekt door opmerkingen in de rechtzaal én doordat hij tijdens een informeel etentje getuige Hans Jansen beïnvloed zou willen hebben. Wilders deed aangifte tegen de rechter. De benadeelde partijen willen juist de officieren van justitie vervangen hebben, het O.M. zou zijn werk niet goed hebben gedaan. Het hele proces moet in ieder geval over.
Vanavond analyseert advocaat Gerard Spong de kwestie.

Koos Postema en Willem van Hanegem
Zondag werd Feyenoord in Eindhoven verpletterend verslagen door PSV, het werd 10 – 0! Het is de grootste nederlaag voor Feyenoord ooit. Trainer Mario Been stelde zijn positie ter discussie, maar daar gingen de spelers en het bestuur niet op in, wellicht vanwege de zwakke financiële positie van de Rotterdamse club.

Robert de Hoog
Robert de Hoog is acteur. Hij speelde onder andere in de film 'Skin' van Hanro Smitsman. Voor deze film ontving De Hoog in 2008 de Gouden Kalf voor Beste Acteur en een nominatie voor een International Emmy Award voor Best Actor. Naast films speelt hij ook in tv-series, waaronder 'Zeeuws Meisje', 'Keyzer & De Boer Advocaten' en 'Roes'.

Muziek: The Wild Things
The Wild Things is een Nederlandse band van vier jongens rond de veertien jaar, bestaande uit Jiri Taihuttu, Daan Eekers, Koen Ploum en Stef Fleuren. De band schrijft z'n eigen eigen muziek en na het opnemen van de single 'Thinking about you' sluiten ze een platendeal bij Excelsior Recordings. Vorige zomer hadden ze hun eerste grote optreden op de Zomerparkfeesten in Venlo.

Tafelheer: Erben Wennemars
Erben Wennemars is ex-topschaatser. Zijn afscheid van de schaatssport in januari 2010 had tot gevolg dat hij niet naar de Olympische Winterspelen zou gaan. Maar Wennemars reisde tóch af naar Vancouver, echter als speciale reporter voor televisie, radio en internet voor de NOS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 25 oktober door de VARA. Te gast waren Erben Wennemars, Gerard Spong, Koos Postema, Robert de Hoog en Willem van Hanegem. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie