Uitzending
DWDD - 21-10-2010

21-10-2010

DWDD

2273 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van donderdag 21 oktober zijn: Geert-Jan Knoops, Gerard Spong, Derk Sauer, Peter Vandermeersch en Marco Borsato & band. Muziek is er van Sunnery James & Ryan Marciano. Tafelheer is Giel Beelen.

Geert-Jan Knoops en Gerard Spong
Els Van Doren en Els Clottemans hadden beiden gelijktijdig een relatie met parachute-instructeur Marcel Somers. De instructeur zou de voorkeur hebben gegeven aan Van Doren. Uit jaloezie zou Clottemans de parachute van haar rivale onklaar hebben gemaakt, waardoor zij te pletter sloeg en overleed. Vandaag werd zij veroordeeld tot dertig jaar celstraf. Wat vinden strafrechtadvocaten Geert-Jan Knoops en Gerard Spong van de zaak?

Peter Vandermeersch en Derk Sauer
Vandaag werd bekend dat bij het NRC Handelsblad 30 banen verdwijnen. Eerder stapte de hoofdredactrice op omdat zij vond dat eigenaar Sauer zich teveel met de inhoud van de krant bemoeide. Wat zijn de toekomstplannen van NRC volgens uitgever Sauer en hoofdredacteur Vandermeersch?

Marco Borsato
Marco Borsato is er - na het faillissement van The Entertainment Group (TEG) - eindelijk weer aan toe om op te treden! Vanavond is hij te gast om zijn nieuwe single 'Waterkant' te zingen. De tekst is geschreven door John Ewbank, die zelf ook een moeilijke periode achter de rug heeft. Marco Borsato zal in mei van 2011 een aantal concerten in het Gelredome geven. Hij heeft er enorm veel zin in. Het nieuwe album dat nog uit moet komen heet 'Dromen Durven Delen: 3Dimensies'.

Muziek: Sunnery James en Ryan Marciano
Van 20 t/m 24 oktober staat Amsterdam in het teken van dance en elektronische muziek tijdens het Amsterdam Dance Event (A.D.E.). Vrijdag is het de beurt aan de twee Nederlandse house dj’s Sunnery James en Ryan Marciano. Zij nodigen in Club Air hun vrienden uit met diverse muziekstijlen. Vanavond een voorproefje met hun eigen nummer 'Birambi'.

Tafelheer: Giel Beelen
Giel Beelen is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD, waar hij bovendien altijd wat van de nieuwste muziek laat horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel' presenteert.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 21 oktober door de VARA. Te gast waren Derk Sauer, Geert-Jan Knoops, Gerard Spong, Giel Beelen en Marco Borsato. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie