Uitzending
DWDD - 13-10-2010

13-10-2010

DWDD

2566 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van woensdag 13 oktober zijn: Frits Barend, Tjeerd Veenstra, Hans Horneman, Gummbah, Michel van der Aa, Tania Kross, Thom Hoffman. Muziek is er van Sabrina Starke, tafeldame is Yvon Jaspers en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht.

Frits Barend
Gisteravond werd bekendgemaakt dat Yuri van Gelder per direct uit de WK-selectie turnen is gezet. Het hoe en waarom was nog een hele dag onduidelijk. Vanmiddag werd bekend dat Van Gelder een terugval had. Hij heeft de strijd tegen zijn verslaving verloren en cocaïne gebruikt. We praten erover met zijn sponsor Tjeerd Veenstra, met zijn werkgever Hans Horneman en met sportkenner Frits Barend.

Gummbah
In 'Net niet verschenen boeken' verzamelde Gummbah een honderdtal covers van boeken die het nét niet haalden, waaronder 'Mos, en waar het groeit', 'Denken is burgerlijk', 'Een lelijke homo heeft geen reet aan zijn kont' en vele andere potentiële bestsellers die slechts het ‘dummy-stadium ‘ bereikten. De titels zijn natuurlijk door Gummbah verzonnen, vanavond legt hij uit hoe hij op het idee kwam.

Actuele opera: mijnwerkers in Chili
Vandaag worden de Chileense mijnwerkers eindelijk gered. We vroegen componist Michel van der Aa om hier een opera over te schrijven. Het libretto is van de hand van nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, en de twee enige rollen worden gespeeld door Tania Kross en Thom Hoffman. De eerste actuele DWDD-opera werd een aantal weken geleden gecomponeerd door Micha Hamel en ging over de kabinetsformatie.

Muziek: Sabrina Starke
De nieuwe (tweede) plaat Bags & Suitcases van Sabrina Starke gaat over emotionele bagage, over ervaringen die je altijd bij je draagt. Sabrina: "Ik heb in mijn leven van alles meegemaakt, zowel goede als slechte dingen. Ik heb teruggekeken naar mijn leven tot nu toe."

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma was in het seizoen van 2009 weer een daverend succes.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 13 oktober door de VARA. Te gast waren Frits Barend, Thom Hoffman, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Yvon Jaspers, Sabrina Starke, Michel van der Aa, Tania Kross en Gummbah. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie