Uitzending
DWDD - 17-4-2012

17-4-2012

DWDD

2255 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de korte uitzending (40 minuten) van dinsdag 17 april zijn: Vincent Icke, Eric Corton, Diederick Koopal, Reinout Oerlemans. Muziek is er van Lo´s Lane en Racoon in DWDD recordings. Tafeldame is Sylvana Simons.

Vincent Icke en Eric Corton
Het Coachella festival in Amerika kun je vergelijken met het Lowlands Festival in Nederland. Afgelopen weekend trad niemand minder dan rapper Tupac er op. Niet in levende lijve, maar als holografische projectie die werd geprojecteerd naast Dr. Dre en Snoop Dogg. De hologram verscheen tijdens de afsluitende show van het festival, waarbij ook Eminem, 50 Cent en Warren G acte de presence gaven. De virtuele Tupac begroette het Coachella-publiek, waarna hij twee nummers ten gehore bracht. We praten er over met Vincent Icke en Eric Corton.

Diederick Koopal en Reinout Oerlemans
Eyeworks is de productiemaatschappij van onder andere Reinout Oerlemans. Het bedrijf maakte aanvankelijk tv-programma's, maar in 2009 nam Oerlemans plaats achter de camera om 'Komt Een Vrouw Bij De Dokter' te regisseren. De speelfilm werd een groot succes. De films 'De Gelukkige Huisvrouw', 'New Kids Turbo' Ún 'Dik Trom' volgden, elk met een andere debutant regisseur. De vijfde film die uit gaat komen, wordt geregisseerd door debutant en reclameman van het jaar 2001, Diederick Koopal. Hij zal op de regiestoel gaan zitten voor speelfilm 'De Marathon'. Te gast zijn regisseur Diederick Koopal en producent Reinout Oerlemans.

Suzanne en Monique Klemann en Bart van der Weide
In DWDD recordings spelen artiesten een favoriet nummer van een ander. In deze editie zijn Suzanne en Monique Klemann (Lo´s Lane) en Bart van der Weide (Racoon) te gast.

Sylvana Simons
Sylvana Simons (1971) was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiŰle programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 17 april door de VARA. Te gast waren Reinout Oerlemans, Sylvana Simons, Eric Corton, Vincent Icke, Bart van der Weide en Monique Klemann. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie