Uitzending
DWDD - 13-4-2012

13-4-2012

DWDD

1173 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van vrijdag 12 april zijn: Maarten Baas, Maarten van der Weijden, Joost Prinsen, Rogier Samuels, Dominee Gremdaat en Pieter Derks. Muziek is er van Ali B. met Brace en tafeldame is Claudia de Breij.

Designer Maarten Baas
Van 17 t/m 22 april wordt in Milaan de toonaangevende Salone del Mobile gehouden. De creme de la creme van de hedendaagse designwereld zal acte de presence geven op dit belangrijkste designevenement van het jaar. Nederland is, zoals in alle jaren, weer sterk vertegenwoordigd op de beurs. Ook Designer of the Year 2009 Maarten Baas zal zijn langverwachte nieuwste werk tonen

Sport Anders
Omdat we een schitterende sportzomer tegemoet gaan, met het EK voetbal, Wimbledon, de Tour de France en als sluitstuk de Olympische Spelen in Londen, maken wij een variatie op onze 'Denk Anders' en 'Klink Anders' clip, namelijk een Sport Anders Clip. Hierin presenteren we zeventien sporters of coaches die de ontwikkeling van hun sport hebben bepaald door anders te durven zijn, anders te durven trainen, presteren of winnen. Vandaag met: Maarten van der Weijden en Joost Prinsen.

Je mist meer dan je ziet
De DWDD rubriek 'Je mist meer dan je ziet' is elke vrijdag te zien op de plek van de Jakhalzen. Je mist meer dan je ziet laat juist die momenten uit de actualiteit zien waar geen camera's bij konden komen.

De Week Draait Door
Vandaag sluiten we de week af met 'De Week Draait Door'.
- Op tweede paasdag zond de E.O. de 'Grote Jezus Quiz' uit, wat een storm van protest opleverde. De omroep betoonde spijt en concludeerde dat de quiz te veel een sfeer van humor uitstraalde waardoor de inhoud ondersneeuwde. Wat vindt Dominee Gremdaat er van?
- Rogier Samuels is specialist in 'special make up effects': extreme schminck voor film en tv. Hij is net terug uit Nieuw-Zeeland waar hij een half jaar heeft gewerkt aan 'The Hobbit 3D', de tweedelige voorloper van de Lord of the Rings-trilogie.

Stand-up comedy: Pieter Derks
Nieuw talent uit de stand-up comedywereld krijgt in De Week Draait Door een podium. Vandaag is het voor de zevende keer de beurt aan Pieter Derks.

Muziek: Ali B. en Brace
De nieuwe single van Ali B, samen met Brace en Brownie Dutch, heet 'Nooit Meer Alleen'. Ali B zit niet stil. Hij is bezig met zijn derde album en maakt het programma 'Ali B Op Volle Toeren' dat door meerdere buitenlandse tv-zenders is aangekocht. Ook staat hij nog in de Nederlandse theaters met zijn theatershow.

In deze uitzending van DWDD waren Ali B., Maarten van der Weijden, Rogier Samuels en Paul Haenen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 13 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie