Uitzending
DWDD - 15-9-2011

15-9-2011

DWDD

2873 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van donderdag 15 september zijn: Jack de Vries, Bert Brussen, Ted de Braak, G-Low, Kinkelkid, Jimsky, DymaNite, P2, Lee-Yo en Otie van 'Holland in da Hood'. Muziek is er van Finn Silver en tafelheer is Arie Boomsma.

Jack de Vries en Bert Brussen.
Vandaag lekte de Miljoenennota uit. Eén persoon tikte een webadres in en kwam er - tot zijn eigen schrik - achter dat de nota al online stond. De bedoeling was natuurlijk dat deze morgen pas te zien zou zijn. Het lijkt of de overheid blunder na blunder begaat bij de beveiliging van gevoelige data waarover ze beschikken. Hoe kon dit nu gebeuren en wat zijn de gevolgen? We spreken erover met: Jack de Vries en Bert Brussen.

Ted de Braak
Toi, toi, toi bij Ted, de Tedshow, Tedtijd, de 1-2-3-show, Ted's Familie Spel Show en natuurlijk Farce Majeure: het is slechts een kleine greep uit het oeuvre van één van de bekendste gezichten uit zestig jaar Nederlandse televisiegeschiedenis. Dat gezicht met die snor. Vanaf de jaren vijftig tot de jaren negentig ging er geen zaterdagavond voorbij, of Nederland zat aan de buis gekluisterd voor zijn spelshows en quizzen. En toen opeens was het over en uit en vertrok hij naar Zuid-Frankrijk.

Holland in da Hood
Holland in da Hood is een televisieprogramma waarin acht Nederlandse rappers terecht komen in 'da Hood' van Los Angeles. G-Low, Kinkelkid, Jimsky, Dynamite, P2, Lee-Yo en Otie worden bijgestaan door Willie Wartaal en ze ervaren hoe het is om te leven in de wijken waar hun idolen over rappen. Zeven van de acht zijn te gast om het te hebben over het programma (MC Biggah is afwezig).

Finn Silver
Finn Silver bestaat uit Mark Berman en Fridolijn van Poll. In 2011 heeft de band in Berlijn haar debuutalbum afgerond onder leiding van Jazzanova frontman Axel Reinemer. Lieve liedjes met een venijnig randje, zo kan de muziek van Finn Silver worden omschreven.

Arie Boomsma
Boomsma komt uit een christelijk milieu en maakte carrière als basketballer. Een knieblessure gooide roet in het eten, waarna hij zich ging richten op tv en radio.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 15 september door de VARA. Te gast waren Arie Boomsma, Jack de Vries, Ted de Braak, Olliçio Locadia en Bert Brussen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie