Uitzending
DWDD - 12-9-2011

12-9-2011

DWDD

1991 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van maandag 12 september zijn: Valerio Zeno, Don Diablo, Sef, Moke, Carice van Houten en Freek de Jonge. Muziek is er van Ane Brun (en ook van Moke) en tafelheer is Jan Mulder.

Don Diablo, Valerio Zeno en Sef
Vanavond praten we in ieder geval met: Don Diablo, Valerio Zeno en Sef over wat zij aan hun voeten dragen. In het geval van deze personen zijn dat voornamelijk sneakers! Aanleiding is de presentatie van het nieuwste model schoeisel dat er op de markt verschijnt.

Theatertour Moke
Op 23 september start de theatertour van Moke, ‘Till Death Do Us Part’. Dit is een voorstelling over liefde en dood, vriendschap en verlies. Moke wijdt een theatershow aan dierbare liefdesliederen, odes aan het geluk en droeve songs over dingen die voorbij gaan. Hierbij worden onaantastbare popklassiekers gespeeld, maar er is ook eigen werk te horen. Vanavond vertellen ze in de uitzending over hun theaterdebuut en geven ze alvast een voorproefje.

Freek de Jonge
Volgende week verschijnt het boek ‘Kijk! Dat is Freek’. In dit boek beschrijft cabarethistoricus en theaterdirecteur Frank Verhallen het volledige oeuvre van Freek de Jonge. In het boek zijn tevens bijdragen van Bart Jungmann en Ad van Liempt te vinden. Jungmann ging met de Jonge terug naar plaatsen die van grote invloed zijn geweest op het leven en werk van deze cabaretier. Daarnaast staat Liempt uitvoerig stil bij het engagement van de cabaretier door de jaren heen. Vanavond wordt aan de hand van het boek zijn oeuvre besproken.

Carice van Houten introduceert Ane Brun
Vanavond introduceert Carice van Houten singer-songwriter Ane Brun. Carice volgt deze uit Noorwegen afkomstige artiest al langer en is een groot fan van haar. Begin deze maand is het album ‘It All Starts With One’ uitgekomen. Met dit album slaat Brun een nieuwe weg in doordat er o.a. meer slagwerk te horen is, naast het traditionele singer-songwriter geluid.

Ane Brun
Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 12 september door de VARA. Te gast waren Carice van Houten, Freek de Jonge, Jan Mulder, Valerio Zeno en Don Pepijn Schipper. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie