Uitzending
DWDD - 14-9-2011

14-9-2011

DWDD

3763 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de 40 minuten uitzending van woensdag 14 september zijn: drie Grieken, Britt Dekker, Ruben Block en Nico Dijkshoorn. Muziek is er van Seasick Steve en tafelheer is Giel Beelen.

Spiros Chalos
De Griek leest dagelijks in de krant dat zijn luie, corrupte land heel Europa in zijn val mee trekt. Een belofte van een Griek is niets waard lazen we in de krant. En ook in Europa lijkt men steeds minder te geloven in de bezuinigingsbeloften van de Griekse overheid. Op dit moment wordt er in Den Haag flink gedebatteerd over de mogelijkheid om Griekenland failliet te laten gaan. We bespreken het met: Bouwkundige Alexis Alexandridis, internetondernemer Jorgos Nikolidakis en restauranthouder en zanger Spiros Chalos.

Britt Dekker
Het gaat goed met Britt Dekker, bekend als 'Britt'. Haar single 'Fucking Vet' - waarin haar oneliners op muziek zijn gezet - staat in de iTunes top 100. Ze werd bekend door de programma's 'Take me out' en 'Echte meisjes in de jungle'. Hierna kwamen er allerlei televisie aanbiedingen op haar af. Ze is ineens zo druk bezet, dat ze nog maar één dag in de week bij haar geliefde manege kan werken. Vanavond doet ze uit de doeken wat haar allemaal bezighoudt.

Seasick Steve
De ex-zwerver Steven Gene Wold (artiestennaam Seasick Steve) brak in 2006 door in Engeland toen hij uitgenodigd werd voor de eindejaarshow van Jools Holland, genaamd ‘Hootenanny’. Sindsdien speelt hij festivals plat en werd hij unaniem uitgeroepen tot hét hoogtepunt van Lowlands 2011. Zijn album was de best verkochte van het festival en in november gaat hij toeren door Nederland. Seasick Steve was best moe van het spelen op alle festivals, maar komt speciaal voor DWDD naar Nederland. Nico Dijkshoorn en Ruben Block (Triggerfinger) zijn er - als grote fans van Steve - ook bij.

Giel draaide deze tracks
Amy Winehouse en Tony Benett - Body and Soul

Pete Philly - One

Perquisite - Today (en wat andere nummers van de ep)

Pete Philly - Let it Go

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 14 september door de VARA. Te gast waren Spiros Chalos, Nico Dijkshoorn, Giel Beelen, Ruben Block en Britt Dekker. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie