Uitzending
DWDD - 15-2-2013

15-2-2013

DWDD

2692 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending: Henk Krol, Sheila Sitalsing, Felix Rottenberg, 6 deelnemers Prinses Christina Junior Concours, Christiaan Kuyvenhoven, Ellen Hoog, Danny de Munk, Lil’ Kleine. Muziek is er van Trio Bier, Pieter Derks doet stand up comedy, tafelheer is Ali B.

Succes 50Plus: Henk Krol, Sheila Sitalsing en Felix Rottenberg
Ouderenpartij 50Plus doet het goed onder leiding van Henk Krol. Uit een peiling van TNS NIPO afgelopen donderdag bleek dat de partij naar maar liefst 24 zetels zou groeien en daarmee de tweede partij van het land zou zijn. Maar onlangs kwam de partij ook negatief in het nieuws: Krol is bijvoorbeeld vergeten nevenfuncties te melden en bleek als ondernemer onder curatele van de belastingdienst te staan.

Daarbij werd hij vandaag veroordeeld voor hacken: als journalist wilde hij aantonen dat er slordig wordt omgegaan met medische gegevens en brak daarom in op een computer van een laboratorium. Ander punt van kritiek is dat de partij niet solidair is met de samenleving en alleen maar oog heeft voor de zorgen van ouderen. Toch lijkt dit alles de partij niet te deren. Wat is het geheim van 50Plus en voorman Krol? Aan tafel: Henk Krol, Sheila Sitalsing en Felix Rottenberg.

Prinses Christina Junior Concours 2013
Het Prinses Christina Concours is al 45 jaar dé kweekvijver voor jong muzikaal talent. Het Prinses Christina Junior Concours is bedoeld voor de allerjongsten t/m 11 jaar en speelt zich helemaal af op internet. De kinderen kunnen een YouTube-filmpje insturen, de winnaar maakt kans op de ‘Classic Express’, een vrachtwagen die voor de deur kan parkeren en dan in een rijdende concertzaal verandert. Vanavond zijn bij ons zes kandidaten te gast die hele hoge ogen gooien: Mariska Huisman (11 jr, fagot), Felicia Bao (9 jr, viool), Jamie Bao (7 jr, viool), Michael van der A (10 jr, hoorn), Myrthe Budding (7 jr, harp) en Johan Wiersma, 10 jr, accordeon). Ook jurylid en oud-deelnemer Christiaan Kuyvenhoven schuift aan.

De Week Draait Door: Ellen Hoog
Hockeyster Ellen Hoog staat deze maand in de ‘Swimsuit Edition’ van het Amerikaanse blad Sports Illustrated. Het badpakkennummer van het sportblad gaat jaarlijks 80 miljoen keer over de toonbank. In deze editie twee Nederlanders: Evade Goede en Ellen Hoog.

De Week Draait Door: Lil' Kleine en Danny de Munk
Danny de Munk scoort 30 jaar na zijn succes met ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ opnieuw een nummer 1 hit: ‘Tuig van de Richel’. Het is een verrassende samenwerking met rapper Lil’ Kleine, die het nummer schreef. De samenwerking ontstond in het programma van Ali B ‘Op Volle Toeren’.

Stand up comedy: Pieter Derks
Pieter Derks vat de week op komische wijze samen.

In deze uitzending van DWDD waren Danny de Munk, Ellen Hoog, Prinses Christina, Felix Rottenberg, Henk Krol en Pieter Derks te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 15 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie