Uitzending
DWDD - 20-2-2013

20-2-2013

DWDD

2067 x bekeken | 0 reacties
7
In deze korte uitzending onder meer: Luc Enting, Arjan Postma, Janne Schra, Tim Knol, Alex Roeka, Meindert Talma en Flip van Duyn. Tafelheer is Giel Beelen.

Emile Roemer
'De linkse PvdA praat, de rechtse PvdA regeert', betoogt Emile Roemer vandaag op de opiniepagina van de Volkskrant. De PvdA kan maar niet kiezen tussen linkse principes en rechts pragmatisme, zo stelt hij. Met een politiek landschap, waarin de coalitie van PvdA en VVD moet leuren voor steun bij oppositiepartijen om plannen erdoorheen te krijgen in de Eerste Kamer, is een nieuw tijdperk aangebroken. Er wordt gedanst en gesjanst met CDA, D66, ChristenUnie en SGP. Maar niet met de SP, zij staan aan de zijlijn en zien bij hun vroegere linkse strijdmakker de 'georganiseerde solidariteit verder afgebroken worden'. Wat te doen voor de SP in deze nieuwe politieke tijden? We bespreken met het SP-leider Emile Roemer.

Luc Enting en Arjan Postma
Natuurwebcams zijn mateloos populair. Afgelopen weekend ging de site Volg De Vos online en op 1 maart gaat de website Beleef de Lente weer de lucht in. Die site trok vorig jaar 40 miljoen individuele kijkers die het wel en wee van steenuilen, slechtvalken, koolmezen en andere vogels volgden. Te gast is Luc Enting, de man die vrijwel al deze natuurwebcams plaatst, en boswachter Arjan Postma.

Janne Schra, Alex Roeka, Meindert Talma, Tim Knol en Flip van Duyn
Vrijdag komt de cd ‘De Supersonische Boem’ uit, waarop popartiesten als Marike Jager, Spinvis, Dave Von Raven, Henk Koorn, Eefje de Visser en Tim Knol hun eigen draai geven aan de liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Gasten: Janne Schra (31), Alex Roeka (57), Meindert Talma (44), Tim Knol (23) en Flip van Duyn (61).

In deze uitzending van DWDD waren Giel Beelen, Flip van Duyn, Alex Roeka, Emile Roemer, Janne Schra en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 20 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie