Uitzending
DWDD - 10-2-2013

10-2-2013

DWDD

1483 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Bart van Loo. Muziek is er van Harde Noten, tafelheer is Jan Mulder.

Joop van den Ende en Carolina Dijkhuizen
Wat Nederland mag verwachten van de musical Sister act? Producent Joop van den Ende is daar duidelijk over: 'goddelijk, groots en geestig'. De show is vanaf 3 maart te zien in het Scheveningse Circustheater.
Hoofdrol is voor de 32-jarige Carolina Dijkhuizen. Carolina speelde eerder grote rollen in Aida en The Lion King. Simone Kleinsma leidt het klooster en is moeder overste. Frans Mulder is vader overste. Verder spelen ook Stanley Burleson, Edwin Jonker, Christianne de Bruijn en Esmée van Kampen een rol.

Kasper van Kooten en Bertolf Lentink
Kasper van Kooten en Bertolf Lentink. Ze hadden allebei last van een writersblock, de muzikant wilde meer met tekst doen, de schrijver meer met muziek. Zo vonden ze elkaar en konden hun krachten gebundeld worden. Gezamenlijk het theater in met Nederlandse teksten bleek een succesformule die resulteerde in een theatertoer en een album: Harde Noten.

In deze uitzending van DWDD waren Kasper van Kooten, Joop van den Ende, Jan Mulder, Carolina Dijkhuizen en Bertolf Lentink te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op zondag 10 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie