Uitzending
DWDD - 7-9-2011

7-9-2011

DWDD

2389 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van woensdag 7 september zijn: Twan Huys, Maarten 't Hart, Aleid Truijens en Peter R. De Vries. Tafelheer is Beau van Erven Dorens en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht.

Twan Huys
Aanstaande zondag is het 11 september en dus is het tien jaar geleden dat de aanslagen door Osama Bin Laden op Washington en New York werden gepleegd. Bin Laden mag dan wel dood zijn, maar het lijkt er nu op dat hij de oorlog heeft gewonnen. De Amerikanen zijn tot hun knieŽn financieel afgezaagd, de haat die destijds is gezaaid tiert welig en de journalistieke onafhankelijkheid is jarenlang aangetast geweest.

Aleid Truijens en Maarten 't Hart
Deze week verschijnt de biografie 'Geluk kun je alleen schilderen. F.B. Hotz, het leven'. Het is geschreven door Aleid Truijens. Het is het verhaal achter het leven van Fritz Bernard Hotz. Hotz debuteert pas op zijn 54e jaar. Twee jaar later trouwt hij met Greetje Rietbroek. Met haar krijgt hij zijn zoon Jeroen. Na de scheiding (in 1964) trouwt Rietbroek met de beste vriend van de schrijver. F.B. Hotz overlijdt in 2000. Zijn toch al opmerkelijke leven krijgt een bizarre wending als Hotz' ex-vrouw zijn beste vriend vermoordt. Dit alles komt aan bod in de biografie. Te gast zijn Aleid Truijens en Maarten 't Hart, die een vriend was van F.B. Hotz.

Peter R. De Vries
Na zeventien jaar heeft Peter R. De Vries besloten om te stoppen met zijn misdaadprogramma. Vanavond is hij exclusief te gast bij DWDD om dieper in te gaan op dit - voor hem - moeilijke besluit. Hij relativeert zijn besluit door alavst te zeggen dat hij zeker weet dat er in veel gevangenissen ook een gejuich op gaat als men hoort dat ie stopt. Lees het hele persbericht.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte in 2009 van RTL over naar SBS, waar hij 'Hole in the Wall' ging presenteren. Bij RTL presenteerde hij onder anderen: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars', 'Deal or no Deal' en 'RTL Boulevard'. In het najaar van 2011 zal hij bij SBS6 ĎHet Beste Idee van Nederlandí presenteren.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poŽzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 7 september door de VARA. Te gast waren Beau van Erven Dorens, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Twan Huys, Maarten 't Hart, Aleid Truijens en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie