Uitzending
DWDD - 8-10-2010

8-10-2010

DWDD

2368 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de uitzending van vrijdag 8 oktober zijn: Jort Kelder, Felix Rottenberg, Freek de Jonge. Muziek is er van The Van Jets en de tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Jort Kelder en Felix Rottenberg
De eerste namen van het kabinet Rutte worden naar buiten gebracht. Formateur en beoogd premier Mark Rutte ontvangt in de loop van vandaag de kandidaten voor zijn kabinet. Samen met Felix Rottenberg en Jort Kelder zal worden doorgesproken welke namen op welke ministersposten er verder worden genoemd.

Freek de Jonge
Net als violiste Liza Ferschtman maakt ook Freek de Jonge zich zorgen om de plannen van het nieuwe kabinet rondom de kunst en cultuur-bezuinigingen. Hij zal op 22 november een manifestatie houden waarover hij vanavond in de uitzending meer zal vertellen.

The Van Jets
The Van Jets zijn een band uit Oostende en bestaat uit de broers
Johannes en Michael Verschaeve, Wolfgang Vanwymeersch en Frederik Tampere. samen met Stromae, Waylon, The Opposites en Carol Emerald zijn ze genomineerd voor een MTV Award in de categorie Best Dutch & Belgian Act. Hun nieuwe album 'Cat Fit Fury!' is net uit. De stijl van de band houdt het midden tussen rock, garagerock en...

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 8 oktober door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Freek de Jonge, Felix Rottenberg en Marc-Marie Huijbregts. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie